Accountant Marryy ben 2 iki muayenende çamlıca erdeme gittim Ayşe hanıma ama hastane hasta kayıtta devlet hastanesi gibi sıra var bıraktım o yüzden sinirlenip bıraktım
Ykfi Marryy ÇAMLICA hisara gidiyorum umut tiryaki doktorum çok memnunum :)ikinci bebeğimin de doktoru olacak
Lalelale1 Marryy Çamlıca erdem Hürmüz Ayşe Katrancıya gidiyordum doktordan memnundum fakat randevuyu asistanı verdiği halde hiç tam saatimde muayene olamazdım bu yönü kötüydü
Marryy Kadersss ilk doğumumu orada yaptım memnun kalmadım o yüzden çamlıca erdeme yada çamlıca hisara bakıyorum
Marryy Accountant 2019da çakmak erdemde kontrollere gidiyordum devlet hastanesinden farkı yok gerçekten randevulu gittiğim halde uzun uzun beklerdim
xxxxx34 Hisarda umut tiryaki iyi bi doktor ben 2 defa gitmiştim sonra riskli gebe olunca perinatolog takipli olmaya başladım bıraktım mecburen
tosbaaa Marryy tuğba göngör’e gidiyorum kendisi çok sıcakkanlı ve ilgili birisi. hastane de genel olarak güzel ama doğum konusunda bilgim yok henüz.
Marryy Kadersss ilk aylarda gülçin hanıma gittim sonra funda hanıma geçtim ama doğumum gece olduğu için yoktu ekstra para istediler doğumdan sonra da dikişlerime baktı hastayı benimseme sahiplenme hissetmedim o yüzden memnun kalmadım
Marryy tosbaaa bir diğer önerilen isimde bu doktordu umut hanımla bir sıkıntı yaşarsam bu doktora bakıcam
Semaakls Kasım ayında çamlıca erdem hastanesinde doktor Vefa hanım da doğum yaptım kontrole de hep ona gittim çok memnun kaldım