eka_01 Arkadaşlar 29. Haftamdayım 16 kilo aldım beslenmesine dikkat edip hamilelikte kilo veren var mı acaba?
deletedmom43191 eka_01 hiç dikkat etmedim ona rağmen kilo verdim ne bulursam yiyorum hamurisi ve abur cubur çok tüketiyorum
Tugba2794 eka_01 32 haftalık hamıleyım toplam 4kg aldım cokta dıkkat etmıyorum normal öğün yıyorum tek dıkkat ettıgım gec vakıtte yemek yememek
Pinarkorkmazer eka_01 biraz fazla kilo almışsın şöyle yapabilirsin bundan sonra dikkat edersen ödemin vs az da olsa gider ve kilonu koruyabilirsin. Eminim hepsi kilo değildir sağlıklı beslenmeye başla bol protein ve yeşillik ye sen de zayıfladığını fark edersin. Ben ilk altı ay yedi kilo aldım şimdi 33 haftalık hamileyim ve iki aydır hiç kilo almıyorum ve doğuma kadar kilo almam da
eka_01 deletedmom43191 ben de aslında normalde kilo alan biri değilim böyle oldu hamur işi çok yedim galiba 🤭
Eelliiff1234 eka_01 biraz fazla olmuş doktorun bişey demedi mi acaba. Bende 35 haftalığım 12 kilo aldım normal yeme içmeme devam ediyorum pek dikkat etmiyorum ama öyle abur cubur tarzı pek yemiyorum canım istemediği için yediğim zamanlarda oluyor tabi. Kilo verme genelde çok mide bulantısı yaşayanlar veriyo bişey yiyemediği için yada şekeri olanlar diyet yapıyo kilosunu koruma adına
Eelliiff1234 eka_01 bişey demediyse normaldir ya belki hamile kaldığınız kilo düşükse 20 ye kadar normal diyolar onada
Fatmanur12345 eka_01 ilk başlarda bende çok taktım kilo için anlayacağın kendime zehir ediyordum hamileliği hiç düşünme doğumdan sonra veririz kendine zehir etme hamileliğin tadını cikar
GamzeAkcagul 37+2yim 16 kilo aldım, hiçte dikkat etmedim. Sağlık problemin yoksa, doktorun bir şey söylemediyse herhangi bir sorun yok demektir. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı 💖