dygbck Eesraaa34 33.haftamda teslim edildi paket hatta içerik değişmiş sleppy bebek bezleri, ıslak mendiller, bebek puseti, mevsimlik kundak yapmaya da uygun battaniye, wee baby biberonu şampuanı bebek yağı
Eesraaa34 dygbck evet evet banada bu şekilde geldi☺️ puset çok işime yaradı özellikle beğenemediğim tek şey anne bebek çantası oldu
dygbck Eesraaa34 evet pek kullanışlı değil gibi duruyor hastanede bebişin eşyaları için değerlendirmeyi planladım ancak sığar diye düşünüyorum
Kuboss06 Yenibirisi Ankara için duymamıştım daha önce ama isterseniz bulunduğunuz yerin belediyesini arayın orda bilgi alın
Eesraaa34 Kuboss06 ne yardımı acaba ben kendi adıma başvuru yapmıştım kabul etmediler eşimden başvuru yaptım
Susu61 Ben de Şubat ayında internetten başvuru yaptım bu hafta teslim edildi teslim edileceği gün siteye baktım ve 153 aradım onlarda onaylanmış görünmüyordu ama teslim edildi icerigide baya iyileştirilmiş ürünler güzeldi bende anne bebek çantasını çok beğenmedim
aslzyn44 Eesraaa34 he tmm ben kimlik konsuunda hassasım şaşırdım bişey olur mu diye eşime sorup durdum neyseki herkese yapıyorlarmis sevindim şimdi kimi sadece imza atiyomus
Eesraaa34 aslzyn44 ben eşimin adına başvuru yapmıştım o şekilde paket geldi acaba ondan olabilir mi bilmiyorum kimlik resimi kendi adıma kabul edilmemişti çünkü sizde mi eşiniz adına başvuru yapmıştınız