DENIZ_55 Busrat_ normal canım sitres yapma bende o zaman paniklemistim diğer hafta gittim 6+4 haftaliktim hem bebek hem kalp atışı göründü suan 31+1 heycanla prensesimi bekliyorum sayılı gunerlim kaldi🥹
Alvn3946 minigim__1 bende 6+1de gittim geçen hafta sadece kese vardı 15 gün sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim 7+0 bebeği gördük kalp atışı vardı çok şükür 1 hafta sonra bebeği görür kalp atışını duyarsınız içinizi ferah tutun
Alvn3946 Busrat_ bence çok normal erken daha benimki 6 haftalıkken bile kese boştu 7 haftada gördük güzel düşünün 2 haftaya görürsünüz
Alvn3946 [silindi] herhangi bişey dememişti doktor sadece kese vardı hatta korktum sordum boş gebelik değildir dimi dedim bebek yapıları oluşacak gibi denmişti
[silindi] Alvn3946 6+2 yim ama doktor kese 5 haftalık dedi öğrendiğimde beta 258 di regle iki gün vardı
Alvn3946 [silindi] bazen geç döllenmede olabiliyo 7 8 haftalarda kalp atışını duyarsınız inşallah kendinize stres yapmayın
Birannelikmeselesi Busrat_ geö döllenme olabilir, veya karındna olduğu için görünmemiş olabilir. Daha çok çok çok küçük bekleyin azıcık. Kese çok güzel umarım sağlıkla gelecektir.