Busrat_ minigim__1 Vala bende anlamadım normal mi anormal mi doktorum normal diyor kese boyuna bebeğin görünmemesine ama umarım hersey yolundadır
Alvn3946 minigim__1 bende 6+1de gittim geçen hafta sadece kese vardı 15 gün sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim 7+0 bebeği gördük kalp atışı vardı çok şükür 1 hafta sonra bebeği görür kalp atışını duyarsınız içinizi ferah tutun
minigim__1 Busrat_ kese boyutunuz kaç mm di benim 5mm dedi banada haftaya gel dedi Eylül de boş gebelikten kürtaj olmuştum dejavu oluyo gibiyim
Gzde4507 minigim__1 içinde bebek olmasa bile kürtaj yapılıyor mu? Yani boş kese için (Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın)
Toticik İlk kese oluşurmuş zaten benımde o şekıldeydı 2-3 hafta sonra kontrole gıttıgımizde doktor bebek var demişti korkmayın sizde
raziyebal_16 Busrat_ ben 6 haftaliken gitmiştim kese var bebek yok dendi 8 haftalikrn gittiğim vakit bebekte vardi kalbide oluşmuştu yani şuan erken biraz daha beklemeniz lazım çünkü geç döllenme olabiliyor
FtmaGlr Busrat_ Şu an normal bir hafta sonra tekrar doktora gittiğinizde kalp atımını duyacağınızı tahmin ediyorum daha sonrasında ise geç döllenme olarak doktorunuz size bilgisini verecek. Son adet tarihinizi güncelleyecektir
Elifimsib Busrat_ 5+0 da sadece kese vardı 6+2 de hem bebek hem de kalp atışı da vardı. 8-9. Haftalara kadar bebek ve kalp atışı için beklenebiliyormuş zaten öyle demişti doktorum
Mirayy_21 Busrat_ doktordan iyi bilemeyiz biz içinizi ferah tutub ⅞ de bebeğin kalp atışını duyan çok kişi var hemen ham ham yapmayın nasipte ne varsa o olur