tugce1122 Nisan anneleri bebişlerin kıyafetlerini yıkanız mı ütülediniz mi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ve deterjan olarak ne kullandınız???
DENIZ_55 tugce1122 ben yıkamayı birak alışveriş yapmadim daha bu ay sonu yaparim mart sonu da dogumum olacak nasipse deterjanı uni beybiyu çok övüluyor onu alırım büyük ihtimalle
babyandmomy__ tugce1122 benim Nisan sonu görünüyor inşallah henüz yıkamadım yarın 30 haftalık oluyorum bu ay ev temizliğini bitirip ramazan başında yıkarım diye düşündüm 33 haftalık falan olmuş olacağım deterjan siveno aldım 🐥
esrasavas tugce1122 ben herseyi hazırladım şuanda 31+2 kıyafetler yıkandı ve utulendi canta hazırlandı serklajliyim oyuzden korkum var ne olur olmaz diye erken olursa ama ilerleyen haftalarda daha da ağırlaşıyor insan erken hazırlamak en iyisi
Tazeannee33 Daha yıkamadım acaba erken mi diye düşündüm şimdi yıkasam dolapta tozlanacakmış gibi geliyor ilk bebişimde 38. Haftada yıkayıp hast çantası hazırlamıştım 😅
Dilaraklnc3 Daha yıkamadım maalesef Salı günü kontrolüm var ondan sonra yavaştan başlarım gibi kitikatenin deterjanıyla yumuşatıcısını aldım organik olduğu için😍
babyandmomy__ Edda112 benim totom biraz tutuşmaya başladı sanki korku heyecan hepsi var resmen 2.5 ay sonra hayatımız değişecek 😂
Edda112 tugce1122 kokusu güzel değil ya 🤣 valla bitkisel diye kullandım bende ilk oğlumdan kalan birkaç kıyafette sarı leke oluşmuştu onun için baby me toz kullandim kaynar suya bastım sonra da sivenoyla makinaya attım tertemiz olmuştu hepsi
Zeynep1401 Kaçıncı haftada yıkadiniz kıyafetleri? Benimde nisan sonu yada mayısın ilk haftası doğumum
DENIZ_55 tugce1122 ilk değil ama ilk sayılır bu benim ikinci evliligim bunda ilk ama başka var ama bunla yok