Ebruebos Annekuzusu06666 çaydan tiksindim dünden beri içemiyorum. Prilam aldım da kendime geldim yemek yiyebildim
Ebruebos Fdle benimde geçen hafta pek belirtim yoktu. 2 gündür mide bulantısı başladı birden bire başlıyor. İyi düşünün iyi olsun bende öyleyim sürekli merak edyorum iyi mi büyüyor mu diye
Fdle Ebruebos insan bilemiyor işte karnım ağrısa bir sorun mu var diyorum ağrımasa niye ağrıyor diyorum bu süreçte eşimi baya sıkıştırıyorum işte oda kızıyor bana evham yapıyorsun diye :)
Annekuzusu06666 imcakir inşallah duyarsın canım benimde aynı kusturmuyo ama bulantı tiksinti mahvetti
imcakir Annekuzusu06666 kustursa daha iyi valla😂 neyse sağlıklı olsunlar da 🤲🏻 İlk gebeliğimde ben hiç bir şey yaşamadım sadece göğüslerim patlayacak gibiydi başka belirti 0 sonucu kürtaj 🥲
Sibeltug Annekuzusu06666 evet hem keseyi gördüğünde hem de şuan. Neden soruyorum sat a göre 5+6 yım ama 4 haftalık diye düşünüyorum. Aslında 2. Gebeliğim ama unutmuşum🙈
Annekuzusu06666 Fdle Benimkide pazartesi canım olur öyle şeyler korkma bende tedirginim zaman geçmiyrda
Mmtomyr Annekuzusu06666 astsubay benimde canım. Bende diyodum sadece bende mi oluyo bunlar kendimi kötü hissediyodum