Jasmine2426 Kızlar 23 günlük olduk 20 günlükken doktora gittik hareketleri kilo alımı iyi dedi göbek bakım seti yazdı aldık göbeği hala düşmedi önümüz çarşamba kontrol var düşmüyor bir türlü ya canım sıkılıyor duş aldıramıyorum çocuğa
deletedmom43191 Jasmine2426 23 günden beri yikamiyor musun çocuğu 🙈🙈🙈🙈 kız göbek bağı ile dusun ne alakası var o bolgeyi kuru tutman yeterli yani
DENIZ_55 Jasmine2426 ne alaka yıkıyabilirsin yıkadıktan sonra göbeği kurut bisey olmaz ama 23 iyi durmussun biz hastaneden eve gelince yıkarız bebegi temiz olsun hastanenin mikrobunu atsın diye
mervedmrcn Jasmine2426 benim kızımınkide 15. Gün düşmüştü. Bende hep pamuğu şampuanlayıp ıslayıp öyle silmiştim her yerini sizde öyle yapabilirsiniz yıkanmış gibi oluyordu
Rabiul Jasmine2426 2633 taş gibi olmuştu kurmuştu öyle kalıyordu doktor kontrolünde doktor sağ sol yaptı düştü yani doktor çıkartmış oldu bir bakımdan 10-15 günlüktü o zaman
2633 Aynı durum bizde de var 12 günlük olduk taş gibi göbek bağı ama hala düşmüyo doktorda düşmeden yıkamayın dedi bana da dert oldu acaba yikamadık diye mi oldu
Aylaa123 2633 yıkanmayla alakası yokki düşmemesinin düşmeden yıkanırsa enfeksiyon kapabilir vucudunu sabunlu bezle silebilirsiniz göbek bağına temas ettirmeden
Rabiul 2633 kızım eve gelince yıkadık doktorlar be hemşireler öneriyor yıkadıktan sonra iyice kurulayın sadece
2633 Aylaa123 o kadarını yapıyoruz tabiki de göbeğine su degdirmeden 😂 benim demek istediğim bizimki çok güzel kurumus gozukuyo ama hala düşmemesini, bı parca bile ayrilmamasini anlamlandiramadim eskilerimiz hep yikarlarmis yikamamak mi hata acaba
Aylaa123 2633 doktora gidin kurutucu sprey veriyolar iyice kuruyunca düşer şimdiki bebekler narin hemen enfeksiyon kapıyolar örneğini çok gördüm benden demesi 😂
tatlibebegim_ Jasmine2426 nen göbek bağı varken yıkamıştım bebeğimi bi sıkıntı olmuyor sadece o bölgeyi kuru tutun yeterli
Ecem46 tatlibebegim_ nasıl kuru tutmalıyız yıkadıktan sonra mı kurutmalı yoksa bişey mi yapılmalı banyodan önce
tatlibebegim_ Ecem46 o bölgeye su dökmüyoruz yani ister istemez kaçıyo damlıyo falan ama sonra hemen kuruluyoruz peçeteyle fslan hafif hafif, ertesi günüde düşmüştü göbek bağı 3.günü
DENIZ_55 deletedmom43191 sende bendensin yani bende oyke düşünüyorum bebek banyo yaptıkça gelişir büyür
balim-58 Jasmine2426 sakın yorumlara bakıp göbek düşmeden yıkama yeğenim bu yüzden enfeksiyon kaptı süt kokuludur o ne kiri olacak göbeği düşmesini bekle
deletedmom43191 DENIZ_55 tabiki bazıları düşene kadar banyo ettirme demiş de diyelim 2 ayda düşüyor bu 2 ayda bebek hiç mi banyo etmeyecek saçma sapan işler banyo yaptıktan sonra o göbek bağı iyi kurutulduktan sonra hiç bisey olmaz