Evremk Merhaba son adet tarihim 23 ocaktı. Adetlerim düzensiZdi. Klomen kullandım. Ağdetin 3. Günü sabah akşam 5 gün olacak şekilde. 31 yaşındayım. Her zaman adetime 10 gün kala ara ara şiddetli kasık ağrılarım olur bu ay daha fazla oldu. Tam 4 haftada beta hcg 244 geldi. İnşallah bu haftada keseyi göreceğiz. İsteyen herkesin bebişi olur inşallah. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen 🙏🏼🙏🏼
Merveoppp Evremk ay masallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah💝 yumurta boylarınız kaç mm di acaba
Cicek_ Evremk hayırlı olsun tebrik ederim, Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💖 Göğüs ağrınız oldu mu acaba. Benim regliden önce çok ağrırdı göğüslerim dokunamazdım. Bu ay hiç ağrımadı, o yüzden regli olmucakmışım bu sefer oldu diye ümitleniyorum🙈
Seelliinn Evremk nasıl kullandınız acaba doktor banada klomen verdi ama 2 gün oldu reglm biteli 5 günlük bi ilaç de banada
ozge1001 Merveoppp bence 12. Günden sonraki testler doğruyu gösteriyor 2 gün daha bekleyip yaparsanız az çok belli olur inşallah pozitif olur ❤️
Cicek_ Merveoppp güzel haberler alırız inşAllah 🤲🏻 benim solda 19 mm sağda 15 mm vardı iğneden 1 gün önce. Kontrole gittiğimde ikisi de çatlamıştı. Bu yüzden daha çok umutluyum 🙏🏻
Evremk Merveoppp yumurta boylarını bilmiyorum ultrasonda bakılmadı. Çünkü doktorum adet sonrası iki günde bir ilişki önerdi ve adetin 21. Günü progesteron vermemi istemişti. Progesteron değerim 26 geldi. Yumurtlaman normal olmuş dedi adet gününü bekleyeceğiz dedi
Cicek_ Merveoppp evet geçmemiş olabilir henüz erken 14 15 diyorlar genelde. Ben direkt kan vericem testler çok kafa karıştırıyor.
Merveoppp Cicek_ aslında test yapsanız kesin sonuç alırsınız sanırım. Bana doktorum 15. Gün test yap demişti 🥹
Cicek_ Merveoppp kaset test var evde ama negatif çıkarsa diye korkuyorum en iyisi pazartesiyi beklemek diye düşünüyorum zor sabrediyor olsam da 😄. Belirtim yok gibi ya ara ara batmalar oldu 1 2 gün şuan hiç yok. Bide regliden önce göğüslerim çok ağrırdı öyle bi şey de yok😄
Evremk Cicek_ tamamen adet öncesi yaşadıklarımın aynısını yaşadım. Göğüs ağrım 10 gün öncesinde vardı sonra hafifledi hala hafif şekilde var. Öyle dokunamayacak kadar bişey yaşamadım. Herkeste farklı olabilir tabi
Merveoppp Cicek_ insallah olmuştur ya ben de bu ay çok umutluyum kafamda çok fazla kurdum şu tarihte kalp atışını duyarım şu tarihte ailelerimize söyleriz vs. Eğer olmadıysa çok üzülecek gibi hissediyorum. Tabi her şeyin hayırlısı olsun öncelikle merakla heyecanla bekliyorum
Merveoppp ozge1001 sanırım test yapmaya korkacağım regl gecikmesini bekleyebilirim. Yani çıkacak sonuçla yüzleşemem bu ay çok umutluyum çünkü 🥹💝
Cicek_ Merveoppp ah bende o şekildeyim. Bu ümit bitiriyor insanı ama ümitlenmesek de olmuyor. İnşAllah bu ay da diğer aylar gibi hüsrana uğramayız 🤲🏻
Evremk Merveoppp bencede en iyisi o zaman bakmak. İnsan negatifi görünce üzülüyor. İnşallah sizde pozitif görürsünüz ❤️