Merveoppp Kızlar durumlar nasıl ? Ben adetimin üçüncü günü femaraya başladım. 9. Günü kontrole gittiğimde sagda 12 mm solda 12-13 mm yumurtalar göründü. Bugün 12. Günüm tekrar çağırmıştı saat 5 gibi tekrar bakacağız. Dua edin istenilen boyuta gelmiş olsun 🙏🏻
Merveoppp S1104 evet 11 aydır gebelik istiyorum eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. Düzenli adet oluyorum sadece sanırım hafif pcos varmış ondan dolayı olmuyor olabilir. Bu ay böyle bi tedaviye başlayalım dedik. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Ftmnur11 Merveoppp olur inşallah.benim ikinci femara denememdi dün adet oldum bu ay da böyle bitti :)
Gokyuzummm Merveoppp ben femeraya baslaidm bu ay ,yumurtlama zamanım ama hasta oldum usuttum sanırım ilaç iğne verdiler ama yinede bu zamanı kaçırmak istemiyorum o kadar femera kullandım ne kadar hasta da olsam ilişkiye girecez mecbur
S1104 Ftmnur11 hayırlısı olur inşallah benim bu ay üçüncü denemem klomenin faydasını göremeyince ilaç değiştirdik biz de. İnşallah sizin için de kolaylikla geçer sürec
Merveoppp Gokyuzummm çok geçmiş olsun doktor kontrolünde ilerlemiyor musunuz ? Çatlatama iğnesi verdi mi belki de henüz zamanı gelmemiştir
Gokyuzummm Merveoppp pazartesi gitmiştim o zaman küçüktü, uygulama göre yumurtlama zamanım bide ovulasyon da kullanıyorum
Ftmnur11 Merveoppp evet önceki ay 2 bu ay 1 yumurta gelişti çatlamaya hazır dedi doktor.ben riske atmamak için ignede yaptım Yinede olmadı malesef 85 kiloyum sanırım o yüzden olmuyor Yaza kadar bı kaç kilo vermeyi planlıyorum inşallah başarırım
noble1 Bende beş gün klomen kullandım, adetin 9.gün kontrole gittim 17-15-12mm yumurtan var dedi dktor 2günn sonrasına hemen hemen 55 saat sonrasına iğne oldum ovitrelle, beklemedeyim şimdii🤔
ozge1001 Merveoppp letu denememin 2. Ayındayız bu geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum sonuç negatif bu ay iğneye gerek duymadı doktor yumurtaların kendiliğinden çatlıyor dedi adetime 8 gün var inşallah bu ay pozitifi görürüz 🥳
Cicek_ Merveoppp 8 şubatta iğne vuruldum, 14. Günüm. Pazartesi kan vereceğim. İnşAllah bu ay bekleyen herkes hamile kalmış olur 🩷 Senin kaçıncı günün hiç test yaptın mı