Tuba_44 Tambiranne pazartesi benim doğumum var denizhan bey hariç bütün doktorlar 2020 denizhan bey 3000
Aysnrplt Gözde sıtmapınarında Emrullah Tanrıkut Devlet Hastanesi derseniz Murat Altındağ Bayan doktor istiyorum diyorsanız da Gözde akademide kuzenim zercan kalı ya gidiyor memnun
Vsena 1ogrencianne Gözde akademide zercan kalı yla ismail evren iyi diye duydum. Nuriye hanıma suratsız filan demişlerdi ondan bilmiyorum hiç
1ogrencianne Vsena ben de bi kez gittim kısa bi ultrasona girdim. Suratsız değildi aslında ama herkes zercan hanım daha iyi diyor. Ondan randevu alabilirim. Daha yeniyim zaten 😊
Hilalsnsr 1ogrencianne Müjde hastanesi irfan hoca kesinlikle gitmelisine çok ilgili en ufak ayrıntısına kadar bilgi veriyor
1ogrencianne Hilalsnsr irfan hocayı da çok övüyorlar irfan hoca ile zercan hanım arasında kaldım şu an 😊
1ogrencianne Anneoluyorr1 Hilalsnsr Senos14 çok teşekkürler hanımlar müjdenin yerini öğreneceğim en kısa zamanda buralara çok yabancıyım yardımcı olduğunuz için sağ olun 🌸😻
Hilalsnsr 1ogrencianne hangisinin muayene ücreti uygunsa ona git o zaman ☺️ Sonuçta uzun bi süreç var önünde
Senos14 1ogrencianne benimde öyle iyice arastırıp gitmiştim ondan cok guzel bilgi verdi sagolsun yinede sende bakarsın canım kafana neresi yatarsa :)