merveblttt Kızlar kabızlık ve gaz sancısı ile nasıl baş edicem bilmiyorum doktorum sadece bol su içeceksin dedi ama sancı çekiyorum sürekli
Selim_Alparslan merveblttt canım gun kurusu , kayisi , kuru üzüm , kuru erik , kuru incir bunlar bagirsaga cok iyi geliyor. Ben bunlarla wc ye çıkıyorum. Bol su içince midem bulanıyor kusuyorum
Mercan0652 merveblttt bende de var aynı durum zorlanıyorum baya gün kurusunu ikiye bölüp iki tane suya atıp kaynatiyorum soğuyunca sabah akşam öyle içiyorum biraz daha rahat oluyor ama yine de tam değil tabi hergun çıkamıyorum WC hala .(
merveblttt Selim_Alparslan benim de öyle suyu çok içemiyorum ama mide bulantılarım yüzünden neredeyse salatalık dışında bir şey yiyemiyorum tatlı hele direk kusturuyor
Selim_Alparslan merveblttt evet şekerli ürünler bulantiyi daha cok arttırıyor kuzum. Benimde 2 haftadır bulantı olmaya başladı 9. Haftaya gireceğiz 🫢 ilk gebelikte hiç bulantim olmamıştı inşallah bunda da bir an evvel geçer rahat ederiz ☺️
merveblttt Selim_Alparslan gebeliğimin başından beri hiç bulantım olmadı taki 10. Haftaya girene kadar birde ikiz gebeliğim daha çok zorluyor beni serumla besleniyorum desem yeridir
Selim_Alparslan merveblttt Rabbım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin kuzucum her şey onlar için dayanacagiz inşallah ☺️
bravo61 merveblttt bence dene yani probiyotik hem iyi gelir bebişede sanada bir bardak içsen yeterli faydasını görürsün inşallah canım
Mercan0652 merveblttt aynen ya sorma kan ter içinde ugraş veriyorum😂😂 inşallah doguralim da geçsin biran önce
Hale_canoglu merveblttt çok çekmiş biri olarak tavsiye edeceğim şey sabah kalkınca önce %100 şeftali suyu yarım saat sonra active shot kahvaltıdan sonra da gün içinde kayısı kurusu soda sonrada gün içinde kefir ve kivi biraz zahmetli gibi gelebilir ama ben 7 ay bir fiil çektim bu sıkıntıyı çok şükür ki düzene bindi bu şekilde başka hiç bir şey çözüm olmadı ne ilaç ne de başka bir şey
merveblttt Hale_canoglu zahmetli olsa da denemektan başka çarem yok tabi bu dediklerinizi kusmadan durabilirsem sizi bilmiyorum ama ciddi anlamda mide bulantısı yaşıyorum
Hale_canoglu merveblttt inanın mide bulantısı bu sıkıntıdan daha iyi sanırım benim Dr bile şaşırdı çözümü nasıl buldun dedi ama şeftali suyunun çok faydasını gördüm marka yazmamda sakınca varmı bilmiyorum ama ancora marka meyve suyu çok araştırdım %100 olan bir tek o vardı birde beyaz ekmek ve makarna dan uzak durun ben filozof oldum bu konuda😂😂😂 araştıra araştıra çok zor günler geçirdim bu sorundan dolayı
Ceku256 merveblttt of ben de progestan kullanmaya başladığımdan beri çekiyorum artık patlayacak gibi hissediyorum. Elimde her dk kuru kayısı var tatlıdan midem bulandı 3 günde bir anca çıkıyorum. Çok zorlanıyorum artık bidahaki kontrolümde ilaç istemeyi deniycem çok kötüyüm çünkü sürekli ıkın ıkın karnımın etleri ağrıyor😭
Hale_canoglu merveblttt nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben çağrı marketten alıyorum internetten bakabilirsiniz bölgenizfe hangi markette var diye şeftali suyu gayet güzel bir çözüm bence
merveblttt Ceku256 ben istedim fitil vermişti ama onu da sürekli kullanmak ishal yaptığı için sakıncalı demişti
merveblttt Mercan0652 umarım bian önce geçer de kurtuluruz daha üç aylığım ama karnım doğuracak gibi oldu 😅
Mercan0652 merveblttt ayy senin daha çok varmış benim 30+5 şuan. Ama bak ben gün kurusu kaynatıp suyunu içiyorum tanelerini de yiyorum sabah akşam aç karnına öyle yapmaya başlayali yumuşadı biraz bu arada sende dene kesin