Bsra145 merhaba 2. Ye hamile olan biri olarak kendime ait tecrubemı özetleyeyim oda takımı olarak almıstık ahşap beşikte içinde oluyor bilirsiniz, ben carpma vesaıre yasamasın bebeğım diye kenar korumalıklarını hemen takmıstım içi süngerli oluyor yatagın ıcını çepeçevre kaplıyor sorun olmuyor , burda önemli husus sadece görsel amaclı mı ıstıyorsunuz? Ben takım oldugu ıcın aldım o dönem fakat 7 ay gıbı bır süre sonra tutunup kalkmaya calısmalar basladı zaten tahmın edersınız kı kısa süre sonrada kalkmaya basladı asagıya dusme durumu olmasından cok korkarak park yatak aldık , ahsap beşik gereksızmıydı dersenız hayır degıldı benımkı gıbı sallanmayı seven bır bebekse çok işe yarar narin şekilde cok sarsmadan ses yapmadan sallanmaya olanak saglıyordu park yatagında ayagı var sallanıyordu evet ama haşır huşur ses yaptıgı ıcın sallanırken bebegım o yatagı hıc ıstemedı ben sadece guvenlık açısından bır de yatak odama koymak için mantıklı bularak almıstım yalnızca uyudugu zaman alıp ıcıne koyunca uyuyordu dolayısıyla pek kullanamadan kaldırdık 2. Bebegım dogunca kullanmayı dusunuyorum daha sonra sadece oyun alanı olarak kullanacaklar gıbı duruyor