Ebru_ebru Selcanakgun Teşekkür ederim 25 şubatta randevum ama bebeğimin gün gün değişiyor ve gece çok fazla hareket oluyor dün öyleydi bugün de bir dikkat edeyim ☺️
Ebru_ebru Shedatk karnının bir tarafı şiş gibi oluyor mu peki ? Ben şuan flaş tuttum karnıma ardı ardına 2 defa vurdu 😂
Selcanakgun Shedatk yarına kadar aynı olursa gidin bence hiç bir şeyi olmasada içiniz rahat eder lütfen burdan bilgilendirin inşallah bir şeyi olmaz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi
Selcanakgun Shedatk yatırdılar ciğer geliştirici iki doz iğne verdiler üç gün yattım ve inanırmisiniz üç gün boyunca sancısı durmadi bebeğin daha Allah mı halime acıdı birden bebeğin sancısı kesildi taburcu edildim ve iki hft sonra kontorle çağırmişti
Ebru_ebru Selcanakgun Yarın gideyim ben en iyisi o halde. Benim demin öyle oldu da şimdi flaş karnıma tuttm bebek hareket etti ama karnımın sol tarafı demin şişti 🤦🏼♀️
Shedatk umrumdadegil ya vajinanın üst kısmında pıtır pıtır bişeyler var ama işte böyle mi olmalı bilmiyorum
Selcanakgun Ebru_ebru Ayn öyle yani bir şeyi olmasada en azından durumunu öğrenmiş olursun inşallah bir şeyi olmaz gerçekten o kadar nazlı ki bebelerimiz Allah’ım bu mübarek günde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerçekten zor 🌺
Selcanakgun Ebru_ebru amin inşallah cümleten bitirdim sayılır bir Allah bilir bir ben bilirim her gün acaba erken mi gelir acaba iyimi düşüncesiyle pisikolojimi boza boza geldim buraya🫠
umrumdadegil Shedatk her zamanki gibi bir tekmeyse evet öyledir ama her zamanki gibi değilse mutlaka görün böyle kayma gibi bişey hissediyosan o da hareket değildir
Ebru_ebru Selcanakgun Amin inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️ Kolay doğumunuz olsun inşallah sağlıkla evladınıza kavuşun 🙏