Hasret96 Sonnentala ne kadar süre sonra hamile kaldınız rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sonnentala Hasret96 kürtajdan sonra hemen kanamam oldu bittikten sonra hemen hamile kaldım yani adet görmeden
Betusse-10 Hasret96 ben geçirdim canım ama erken öğrenirsen fark ediyorsun doktorum bana kadınların %60-70 inde gerçekleşir demişti düzenli regl olanlar genelde farkına variyormuş, bende fark etmiştim ama 5+6 da kanama ile düştü zaten direk regle çeviriyor
Betusse-10 cigdemm1638 benim doktorum beklemeye gerek yok dedi zaten bu durum oluşan gebeliğin sağlıksız olduğuna vücut kanaat getirdiğinde vücüttan atması durumuymuş diye söylemişti
Laleesra Kimyasal da beklemeye gerek yok çünkü bir gebelik oluşmuş bile sayılmıyor adet döngüsü bile kaldığı yerden devam ediyor aslında bir çok kadın geçiriyor ama farkında bile olmuyorlar 😊
Betusse-10 Aysel_4gul canım benim normal reglimden daha uzun sürmüştü ama herkeste aynı mıdır bilmiyorum, dikkat etmem gereken bir şey yok normal regl süreci şuan yaşadığın da zaten