Melisafurkann Nafiye00 ayyy bana bir umut oldu söyledikleriniz benimde bugünden beri göğüs ucum ağrıyor adetime 12 var daha siz ne zaman farkettiniz
Nafiye00 Karadutunannesiii hamileyken adet olcak gibi sancınız olur benimde pazar günü kasıklarım ağrıdı iyi adet olcam o zaman dedim pazartesi oldu yok bir şey test yaptım çıktı
Alya05 Karadutunannesiii Benm öyle aşırılık yok sadece sızlama var bide hep esniyorum hep uykum geliyor 😁
Gmoli Alya05 benim regle iki üç gün kala olmuştu göğüs belirtim ve ucu aşırı büyümüştü dokunamıyorum hala
Alya05 Gmoli hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız Benmde reglime 7 gün kaldı çok şiddetli değil ama göğsümde sızlama var
Gmoli Alya05 herkesin belirtisi farklı oluyor kendinizi belirtilerle yormayın bazılarının hiç olmuyor bile inşallah size de nasip olsun içinizi ferah tutun 🥰 teşekkür ederim
Alya05 Gmoli öyledir de bende kafama takınca olmuyor ondan korkuyorum. Doğru diyorsunz ama insan bekleyince birinin söylediği şeyde biraz umut oluyor
Haticee11 Alya05 benimde 8 gün önce göğüsumde sizi başladı test yaptım silik çizgi ile ogrendim inşallah hamilelik belirtisidir sizinkide 🤲🏻💓
Alya05 Haticee11 adetinize 8 gün kala mı sızı başladı göğsünüzde Bide adetinize kaç gün kala test yaptınız
Haticee11 Alya05 Evet 8 gün kala başladı 8 gün kala test yaptım sonrasında koyulasti yaptıklarım adete 1 gün kala kan verdim