Merhaba Allah tez zamanda gönlündeki sana hayırlA eylesin diyorum 🤲🏼
Bende pcoluyum ergenken senede bir adet görüyordum ilerleyen yaşlarımda kadın doğum ilacı ile anca olabiliyordum çocuğum olmaz diyordum evlendikten sonra soğan kürü yapmıştım adetlerim ilaçsız düzene girmeye bŞladı elhamdulillah sonrada ilk oğluma hamile kaldım kilomda az değildi aslında amaAllah nasip ettimi oluyormuş. Doğumdan sonra ki konrollerimde hala kistlerim duruyordu doktorum etkilerinden ancak aç yaşayarak kurtulabilirsin demişti 🤦🏻♀️ Şuan ikinci oğluma hamileyim ama pco nun etkilerini ancak kiloyu verince en aza indirebiliyoruz yediklerime hep dikkat ettim yavaş ama kalıcı kilo verdim hergün kalori hesabı yapıyordum şeker vs en aza indirmiştim kendimi deneyerek kilo verebildiğim günlük kalori sayısına göre yedim istediğim kiloya gelince adetlerim vs bayağı etkileri azaldı ve 2. Gebeliğim daha çabuk oldu ilk gebeliğime ve dikkat etmeme rağmen daha çabuk kilo aldım şuandada anlamsız şekilde büyük ihtimalle pco etkili adet olamaynca şişiyorum 🥹 umarım faydası dokunur sizede bu anlattıklarım 🫶🏼
Allahım tüm bebek isteyen hak edenlere versin 🤲🏼 Yardımcınız olsun inşaallah 🤲🏼