sseevvaall4 Merhaba uygulamanın gün hesabı kaç hafta üzerinden bilen var mı mayısın başında doğacak olan gösteren anne adayları yanıt verirse daha anlaşılır olur benim için
dilaradoyan sseevvaall4 40haftadan hesaplanıyor. 6ağustos2024 son adet tarihim, 13mayıs2025 tahmini doğum olarak gözüküyor
zynpknt sseevvaall4 şöyle düşünün 9 ay 10 gün 280 gün yapar 30 dan hesaplarsak uygulamada da öyle gözüküyor zaten 4 hafta 1 ay yapmıyor 2-3 gün kalıyor onları da düşünce 40 hafta tam 9 ay 10 gün yapıyor☺️
Ruumis sseevvaall4 canım doktorun verdiği doğum tarihi ile aynı hesaplıyor uygulama bende tam anlamıyorum ama 9 ay 10 güne tekabül ediyor
Ruumis Ebru_ebru çok şükür aşırı rahatım ben hiç zorlanmadım🌸 Haftaya ilk nstmize gireceğiz inşallah❤️ sizin nasıl geçiyor
Emn-yldrm2 Balbebek012 sağ salim kucağına alırsın inşallah benim son addet tarihi 26 Temmuz Seninde mi aynı😍
Ebru_ebru Ruumis Sizin adınıza sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Benim zor geçti mide bulantısı tiksinme felan 17.haftamda bitti ama şuan da uyuyamıyorum sol bacak krampı öldürdü beni 🤦🏼♀️
ertonunannesi23 sseevvaall4 son adet tarihim 30 temmuz 6 Mayıs olarak gözüküyor ama bende erken doğacağını hissediyorum 🥲