CemileSezer Despinaa valla aynen bende öyle hatta bi o şekilde hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonundan dolayı kasık ağrısı olmuş ☺️
Despinaa CemileSezer canım valla benimde bugün ikindiden beridir sancılarım oluyo ara ara Insllh bugün gelir yaa😂😂
CemileSezer Prensesimiz üzülme canım benim de öyleydi doktor öyle demişti yemene içmene dikkat et bide anne ve baba zayıfsa ne yazık ki bebekte fazla alamıyor
Prensesimiz CemileSezer eşim kilo almıyor ama çok zayıfta bende yine öyle zayıf değilim ikimizde normaliz
CemileSezer Despinaa aaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım darısı bana inşallah bende hiç Yok ☺️
CemileSezer Despinaa saat dakika olarak kontrol etseydin canım . Geliyor galiba ufaklık yavaştan 👶 allhım darısı bizlere nolur 🙏
Despinaa AGuler canım doğruyu konuşmak gerekirse bende bilmiyorum ilk hamileligim böyle alltsn ağrı giriyo çok ince bi ağrı karnım ağrıyo ara ara ama genellikle bebek hareket edince oluyo anlamıyorum valla baktım cogaliyo gecmiyo hastaneye gitcem
TimuinMeliskdem Despinaa hayırlısını ve zamanında gelmesini dileyin ilk önce allah hepimizi evlatlarımıza sağ salim kavuştursun inşallah 😊
CemileSezer Despinaa inşallah canım dualarım seninle haberdar et hastaneye gidersen . Hayırlı haberleri bekliyoruz
CemileSezer Prensesimiz ye sen yine de canım kendini sıkıntıya sokmadan . Mide için doktoruna söyle ulsepan diye bi ilaç var çok iyi geldi bana İnan mide yanması ekşimesi hiç biri Yok
Burcum91 Despinaa kiz bulmaz sezeryan ya benim tam 40 haftalikken alacak normal dogum degil benmkisi😂 zaten heycanlaniom biran once gelsin diye cok kalmasin kiz🤣