Prensesimiz CemileSezer hayır hiçbir belirti yok sadece bebek zayıf dedi küçükmüş bende iki gündür ona üzülüyorum
Despinaa CemileSezer Valla bende ya azcik sancim oluyo nasıl mutlu oluyorum geliyo mu ki diye birde bakiyomki yalanci sanci😂😂
CemileSezer Despinaa valla aynen bende öyle hatta bi o şekilde hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonundan dolayı kasık ağrısı olmuş ☺️
CemileSezer Prensesimiz üzülme canım benim de öyleydi doktor öyle demişti yemene içmene dikkat et bide anne ve baba zayıfsa ne yazık ki bebekte fazla alamıyor
Burcum91 Despinaa brnde 38 haftaliqim son zmanlar gecmek bilmior vallha ya☺ bian okce gelse diye sabirszlaniyorum bende ama gecmiyorr zamann
Despinaa Burcum91 😂😂oyyy nazlı demekki gelir insllh cnm ya kızmı Erkek mi dur tahmin ediyim kesin erkek😂😂
Burcum91 Despinaa eveeett bilfin vallha😁 erkek ya surekli kipir kipir ama kipirdamasida guzel bisey onada sukurler olsun ama yerimden kalkamiom gari bide boyum kucuk allahtan kilo sadece 10 kilo aldim kilom olaydi bide yerimden kalkamicaktim demek ki😀
ElifAbr Despinaa 39 olacağız Perşembe günü ama tık yok bizde🥺 sabırsızlık bir kenara korku sarmaya başladı sanki. 41e kadar gelmezse suni sancıyla dogum başlatacaklarını söyledi doktorumuz...
Burcum91 Despinaa kiz bulmaz sezeryan ya benim tam 40 haftalikken alacak normal dogum degil benmkisi😂 zaten heycanlaniom biran once gelsin diye cok kalmasin kiz🤣