Yenianneyimmm Despinaa bizim istediğimiz zaman olmuyor malesef kuzum bende öyle istiyordum artık çok yorucu geliyor bu sabah eşime söyledim tuvalette bile artık insan destekçi istiyor Allahım hayırlısıyla kavuştursun bizleri inşallah ☺️
Despinaa Yenianneyimmm öyle tabiiki cnm haklisin amin Insllh Sağ salim gelsinlerde 9 ay beklemişiz bekleriz 1 2 hafta daha😁😁
Despinaa Tontisannecik bizde öyle valla eşim diyo kesin bana benzer ben de diyorum bana 😁nasıl bir duygu acaba onun kokusunu hissetmek çok merak ediyorum
Migrenligebe Despinaa 34. Haftadayim, kuveze girmeyecekse ve gelisimi iyiyse bi an once gelsin diye dua ediyorum valla 😑
Ozgetmrlnk Despinaa biz 21 haftalığız canim her gun eşime birden zaman geçse de 40 haftalik olsam doğursam diyorum. Yolun yarısındayız daha nasıl sabredeceğim bilemiyorum 🤪🤪🤪
Nalkan Cnm biz daha 31+6 yız oğluşumla bende çok sabırsızlanıyorum sezaryen olacağım gün almak istiyorum artık ya😔
Hllslck Kızlar okuyunca şok oldum biliyorum sabırsızlık çok zor ama 40 haftayı karnınızda doldurması bebek için dışarıda olmaktan daha iyi. çoğu bebek 41 i bile dolduruyor 🎈Rabbim vakitlice sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize.💗
Despinaa Hllslck canım bu sadece benim gibi bide özellikle ilk defa anne olacakların sabırsız hallerimkz öyle tabiiki hangi anne isterki bebeği sagliksiz olsun