Despinaa Kızlar ya biz 37+4 gunluguz (bal kızımla) artık çok sabirsizlastim bi an önce gelsin istiyorum hele hele hikayelerde okuyunca varmı aramızda bizim gibi olan
Liva05 Despinaa yaa ne guzel az kalmis sizin Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏🏻 Biz daha 18 haftaligiz bana zaman hic gecmiyooo 😀
CemileSezer Despinaa bende öyle çok istiyorum artık gelmesini ama tık Yok bizimkinde 38+5 olduk bal oğluşumla 😆☺️
Htc_Skru Despinaa canım gunumuz ayni sabirsizim senin gibi hele de dogum hikayelerini gordukce daha da sabirsizlaniyorum .. 😊
Despinaa Liva05 amin cnm çok sağol ama emin ol son haftalara gelince anlarsın zaman hiç ve hiç gecmiyo resmen duruyo valla 😂
Despinaa CemileSezer sen bizden daha buyukmusun cnm nerdeyse 39 olmuş ben hiç dayanamam herhalde 39 fln😂😂
Tontisannecik Despinaa ben de gelsin istiyorum sabırsızım ama mecbur bekliyorum çünkü 32 hafta daha 😊
Yenianneyimmm Despinaa bennnn 😆😩 38+4 olduk bugün ve 36 dan beri gelsin istiyorum ama yok şimdi hastaneye gidcez bakalım doktor ne diyecek
Esra_dorukcan 39+0 olduk ama hala tik yok bizde de aksine aşırı hareketli benim küçük adam 😏 sözde doktorun deyişiyle 35 den bu yana aşağıdaydı bugun yarin gelir diyodu .
Yenianneyimmm Despinaa bizim istediğimiz zaman olmuyor malesef kuzum bende öyle istiyordum artık çok yorucu geliyor bu sabah eşime söyledim tuvalette bile artık insan destekçi istiyor Allahım hayırlısıyla kavuştursun bizleri inşallah ☺️