Minikfasulyem_1 Sezaryen mi normal mi henüz belli değil ama sezaryen olursa adet zamanı kullandığımız Gece pedleri yeterli olur mu sizce çok kanama oluyor mu normal doğumda mı daha çok geliyor kanama bu konuda aydınlatırmısınız beni sizler hangi pedi tercih ettiniz
Mrvsmt2502 Minikfasulyem_1 sezaryende olsanız nor alde olsanız kesnlikle depend . Yani hasta bezi kullanın ilk günler yoğun kanama oluyor
Zeyada07 Minikfasulyem_1 Doğum şekliniz ne olursa olsun kesinlikle depend alın kilot gibi olması ayrı rahatlık diğer pedler kanamanın sonlarına doğru işe yarıyor kendim sezaryen oldum iyiki depend almışım nasipse 2. ye hamileyim yine öyle yapıcam
DENIZ_55 Minikfasulyem_1 normal doğumda daha çok oluyor kanama ben gecen sene doğum yaptım sezeryan ile normal ped kullandım ama tedbir amaçlı hasta bezi alırım ama normal pedde koyacağım
Hasna77777 deletedmom43191 bende ilk defa kullanılan biraz saçma olabilir ama napim 🫣 depend aldım bende peki onun üstüne iç çamasırı giyiyormuyuz öyle mi kalıyor 🤣
evremdoga bazi kisiler depend kullanamamis sezeryan islerine denk gelmis bazi hemsirelerde kullanmayin demis bende kararsizim
_biranneadayi evremdoga bana kullandırmadı doktorum. Normal doğum yaptım ve dikişim çoktu. Hava almaz diyerek kullandırmadı. Canpedin hasta bezini kullandım o da rahattı
busra05_ evremdoga kullanmayın demelerının bı sebebı hastalar depend kilot gıbı ya cok sık degısmezler hıjyen acısından dıyeymıs
seyma0661 Cosimaniehaus sezeryande normal iç çamaşırlarımız dikişe denk geliyor mu acaba? Yoksa yüksek bel iç çamaşırı mı almalıyız acaba
Ebru1234 Minikfasulyem_1 sezeryan olmuştum ilk 2 gün gün asla yeterli olmaz dipent kullandım. Hem taştı mi derdi de yok kesinlikle dipend
Gultenakkoyun Minikfasulyem_1 normal doğum yaptım. Depend kullandım. O kadar rahattıki. 1 paket yeterli oldu. Sonrasında pede geçtim. Normalde sezeryanda olsa sizde depend alın bence.
Hasna77777 Minikfasulyem_1 kafamda deli sorular düşünüp duruyordum mantıken gerek yok diyordum ama emin olmak istedim
Cosimaniehaus seyma0661 evet denk gelir yani hemen az üstüne denk geliyor. Yüksek bel almak daha iyi olur. Lohusa külotları dikişli olabiliyor ve dikişi tam sezaryen yerine denk geliyor ona da dikkat edin yüksek bel alırken. Sezaryen yarası çok acımıyor zaten sadece karın bölgenizi kasmamaya çalışın