Enesvezeynebinannesi Bende 39 oldum araştırıyorum en etkili ve bilimsel çalışmaları da bulunan yöntemler hurma ve korunmasız cinsel ilişki diyor canım.Afedersin spremin içinde bir madde varmış o rahim ağzının yumuşayıp açılmasını sağlıyormuş Allahın izniyle.
Ahsen-01 Enesvezeynebinannesi inan hergun yaşıyorum ilişki canım artık bikacagim kocadan 🤣🤣🤣 ama nafile
Ahsen-01 gezentianne bebeğin kg su 3900 dediler zorlar mı inmesini kafamı karıştıran o kg su fazla olunca basın yerlesmesi zor olur mu bilemedim 🤧🤧
NNewbabyy Ahsen-01 İlk dogumumda kocam sen mi uydurdun bunu demişti heee keyfimden hergün hergün iş aciyorum başıma 😂😂 sonra suyum geldi suni sancıyla doğum yaptım malesef ama çok şükür sağlıkla kavuştuk 2 yaşında yavrum
gezentianne Ahsen-01 Arkdsm 4300 doğurdu cok rahattı hatta iri bebek kolay cıkıyormuş minyon bebekler kendini itemiyormuş🫠🙈 Ben de sizin gibi 41′e dek bekledim cok iyi anlıyorum stresinizi.. Hele de arayıp dogurmadın mı diye soranlara deli oluyordummmm🤣🤣 Açılmam sancım yoktu bekle bekle zordu o son hafta
Ahsen-01 gezentianne gerçekten çok yoruluyor insan arayan soran herkesten vücut ağırlığı hat safada ödemler sislerim
Ahsen-01 NNewbabyy benimde diğer gebeliklerim de ilişkiden sonra suyun ve nişanım gelmişti bunda da umarım artık gelir
NNewbabyy Ahsen-01 Benim nişanım geldi 3 hafta sonra doğum yaptım 🤦🏻♀️ inşallah tez zamanda sağlıkla kolaylıkla bir avazda kendi sancinizla çok hızlı su gibi bir doğum yaparsınız 🌸
Ahsen-01 NNewbabyy ayyy birde o varmis ya nisandan haftalar sonra sancı gelmesini beklemek rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ahsen-01 Ebrarhcr Ebrarhcr rabbim iyilerle merhametli vicdanlı insanlar ile karşılaştırsin inşallah canım hepimizi
Ahsen-01 Enesvezeynebinannesi diğer doğumlarımda hep ilişkiden sonra yabsuyum ya nişanım geldi canım ama 42 haftaliktim ikisindede artık sabah kalkıp sezaryen olmayankarar verip yattigim günün sabahında birinde suyum birinde nişanım gelmişti 🤣 bunda etki etmiyor daha 42 olmadı onu beklio sanırım🤣
Enesvezeynebinannesi Ahsen-01 yaa 42 hafta mı 😬😂 zor olmuştur okadar beklemek.ya afedersin ama bende ilk kez bugün denedim cinsel ilişkiyi sonrasında da tuvalete gittim ama normal alaturkya çömeldim.ve altımda ağrı var şuan aceba normal mi 🤔 vajinamın dış kısmı ağrıyor.özellikle ayağa kalkınca…sanki basınç oluştu gibi.