Ebrarhcr 3 gündür sık yalancı sancı çekiyordum Bugün hastaneye gittim 2 santim açılma var 2 saat sonra gel kontrol edelim ilerlemiş mi bakalım dediler gittim hala aynıydı eve gönderdiler doğum daha başlamamış sancın sıkılaşırsa gel dediler Açımam ilerlesin diye önerebileceğiniz bir şey var mı?
Ahsen-01 Ebrarhcr sıcak duş squat ördek yürüyüşü cinsel ilişki yürüyüş merdiven çıkma en etkili şeyler canım. başı kanala yerleşmiş mi peki söylediler mi kg su nedir. Bende 40+2 beklemedeyim hiç belirti yok
Fundaaaaa123 Ahsen-01 başı kanala yerleşince ne kadar sürede geliyor ortalama bebek bilginiz var mı acaba?
Ebrarhcr Ahsen-01 tmm teşekkür ederim devlet hastanesine gittim hiçbirini söylemediler sadece 2 santim açıklığı olduğunu söylediler
Ahsen-01 Kursatsmommy bugün gittim yatirim suni versinler dedi 40+2 oldu bnde 41 e kadar beklemek istediğimi söyledim cun ki daha başı inmemis kanala açılma yok kgsu 3900 dedi açılma olmazsa sezaryen dio aklım çok karıştı artık çok yoruldum 😞😞😞
Kursatsmommy Ebrarhcr ahududu yaprağı çayı çok duydum ama ben aktarda bulamadım internet satışı var oda kargo beklersin. Hurma tüketebilirsin adaçayı ve rezene. Yinede doktorunuza danışın içebilir miyim diye
Kursatsmommy Ahsen-01 yaa üzülmeyin en hayırlısını bebeğiniz seçecektir zaten 🥹dua edin sabredin pek bir gününüz kalmamış zaten sıkmayın canınızı 🙏🏻
-Anonim-1 Fundaaaaa123 bebeğin kanala yerleşmesi birşeyi değiştirmiyor benim 29 haftamda bebek baş aşağı geldi kanala yerleşti şuan 39+6 yım.halen aynı ve doğum daha olmadı bugunde rahimde yumuşama başlamış dedi iki haftadır da 1 cm acılma ile devam ediyorum
Fundaaaaa123 -Anonim-1 anladım benimki 32. Haftada baş aşağıydı yurtdışındayım burada baş pozisyonu şöyle söyleniyor 1. Baş aşağı baş hareketli 2. Baş aşağı baş hafif oynar 3. Baş aşağı baş sabit sıkışmış pozisyon aşama aşama gerçekleşiyor ve benimki bugün 39+2 de 3. Seviyede yani sabit baş şeklindeymiş. O yüzden sordum :) sistem farklı olunca anlayamıyorum maalesef
Ebrarhcr Ahsen-01 evet maalesef Nst de sancım çıkmış mi diye sordum onu bile söylemediler ama işte mecburiyet
Yarenn24 Ebrarhcr 1 cm açılmam var 40+4 olucam bu gece ama sancım falan yok bugün temizlik yaptım eğildim kalktım ,sıcak duş aldım , dışarıda yürüyüş yaptım vajinama o kadar batmalar oldu ki yarım saat yürüyebildim ama bi şey yok Şuan