Silayuksel Kızlar bat 20 ama yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve kasık ağrım çok sizce var mı sabah ilk idrarla yaptım fotoğrafı da 4. Dk çektim
Sdanur1 Silayuksel tek tek okud7m valla yorumları hayırlı haberler sonuçlar alırsın jnsallah camim sonuc çıkınca beni de etiketle insallah rabbim hayırlı olanı versin bu mübarek gunde
Girlmama Silayuksel prodoctor markasını öneririm size bunlarda yanılma oluyormuş ama eğer doğruysa test acile gidip kan verin çıkar kanda
Silayuksel Gebeliği erken ögrenmem lazım o yüzden yaklaşık 1 haftadır test yapıyorum sağlık ocağındaki doktorum dedi bu gün diğer günlere göre daha belirgin
Silayuksel kalocwom bu gün versem çıkarmı sizce yoksa cumayı mı beklemeliyim yoksa bu gün verip cuma günü de mi versem
Silayuksel deletedmom43191 şuan zaten şiddetli baş ağrısı ve kasıklarımda Ağrı var sağ bacağıma vuruyor ağrı o derece
Girlinthesun Silayuksel medical parka gittim ben acile gebelik testi için dedim direkt muayene filan olmadan kan vermeye yönlendiriyorlar 1 saat sonra uygulamada gördüm sonucu