elifbsraaa1 Kubravci55_ bugün adet olmam gereken tarihte 221 canım 🥰❤️ Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️🥰
Kubravci55_ elifbsraaa1 Amin canım inşallah cümlemizin 🥰 benim de adetim bugundu testle öğrendim aynı zamanlarda nasip olmus
elifbsraaa1 Kubravci55_ benim karnım ağrıdı artık turşuyu kendime yasakladımm 🙈 İlk turşu ile öğrendim zaten normalde bu kadar yemezdim haftada 1 2 kere 😋 Pazar günü 1 tabak yedim
Kubravci55_ elifbsraaa1 aynen valla başlangıç turşu oldu. Benim 2. Gebeliğim diğer kızım da asermemistim hiç bu daha başlar başlamaz farkli🫢😀
elifbsraaa1 Kubravci55_ Maşallahhh 🥰❤️ Allah sahibine bağışlasın, yeni gelen bebeğini de Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
mucizebebegimmm elifbsraaa1 aminnn sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gerçekten tüp bebekten pozitif alınca biri o kadar mutlu oluyorum ki, oturup ağlıyorum valla 😂🥹🥹 dün size çok dua ettim, Allah sağlıkla kavuştursun amin amin amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
elifbsraaa1 mucizebebegimmm Allah razı olsun canım benimde hep dualarımdasınız ❤️❤️ Evet tüp bebek ilk denemede pozitif beklemiyorduk bizde idrak edemiyoruz hâlâ 😋❤️
mucizebebegimmm elifbsraaa1 sus sus maşallah 🧿 Allah esirgesin. Sağlıkla da kucağınıza alın inşallah yavrunuzu 🥰