mucizebebegimmm elifbsraaa1 ayyyyyy tüylerim diken diken 1 ay önce de ben almıştım tüp bebekten pozitif 😍😍😍 gözlerim dolu dolu sağlıkla kucağınıza alın 🥰🥰🥰🥹🥹🥹🥹
elifbsraaa1 mucizebebegimmm Çok şükür çok mutlu oldum hep destek çıktınız bu süreçteki kardeşlerim, sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Allahım inşallahh 🥰❤️
elifbsraaa1 Sans_seninle hayırlısı olsun canımm ❤️ Biz 5 ay deneyebildik sadece doktor 27 yaş Amh düşük(0,68) olunca acil tüp bebek demişti ilk denememiz çok şükür pozitifl sonucumuzu aldık 😍❤️
mucizebebegimmm elifbsraaa1 aminnn sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gerçekten tüp bebekten pozitif alınca biri o kadar mutlu oluyorum ki, oturup ağlıyorum valla 😂🥹🥹 dün size çok dua ettim, Allah sağlıkla kavuştursun amin amin amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gmzle elifbsraaa1 oy masallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım benim ❤️❤️❤️
elifbsraaa1 Gmzle Rabbim inşallah sanada çok çok güzel bir anda haberini versin canım, ettiğin duaların kat ve kat sana da şifa olsun ve güzel haberlerini alalım inşallah ❤️
Mor-kelebek elifbsraaa1 hayırlı uğurlu olsun canım 🌸 çok kolay bir hamilelik geçir İnşallah 🌸 rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🌸
elifbsraaa1 Mor-kelebek amin canım rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah en güzel sonuçları almanızı nasip etsin sağlık sıhhat versin ❤️❤️
Cambardak__ Hayirli uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun 😇 benim negatif olduğu bugun kesinleşti banada dua eder misin 🤲
elifbsraaa1 Cambardak__ Rabbim ne kadar çok hepinizin gönülden dilediğini biliyor bol bol dua ettim gece sizede bir sürü Meryem suresi okudum bağışladım aklımdasınız her biriniz inşallah güzel sonuçlarınızın haberini bende alacağım ❤️🥰
Tosca elifbsraaa1 yaaaaaaa ayyy çokkk sevindim 🌸🌸🌸 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin , çok rahat da bi hamileliğin geçsin inşallah 🥹❤️❤️
elifbsraaa1 Tosca Aminnn Allah seninde dilediğin dua ettiğin gönülden istediğin ne varsa kat ve kat ettiğin duaların karşılığıyla kabul etsin ❤️ Sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️❤️
elifbsraaa1 Minik_04 Aminn çok sağolasın canım ❤️ Rabbim gönlünden geçirdiğin dilediğin ne varsa nasip etsin 🥰❤️ dualarınız hepinize kat ve kat şifa sağlık hayırlı haberlere vesile olsun
busrax_ elifbsraaa1 ayy ne kadar güzel bir haberrr🌺🍀🌼 allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin 🥰 darısı isteyen herkese
elifbsraaa1 busrax_ Kandil gününde sizlerinde bana ettiğiniz dualar kabul oldu. Gece Meryem suresi okudum bol bol dua ettim hepinize ❤️ Rabbim gönülden dilediğin ne varsa nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bende almayı çok istiyorum 🥰❤️
Minik_04 elifbsraaa1 Allah razı olsun🥰 Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kendine ve bebişine iyi bak bütün güzellikler iyilikler sizi bulsun❤️❤️
Gks_01 elifbsraaa1 ay çok duygulandım çok sevindim sizin için :) bana çok destek olmuştunuz aşılamam negatif ama yorumunuzu okuyunca tebessüm ettim . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏