elifbsraaa1 HAMİLEYİMM!! 🤰🏻 Dua eden herkesten Allah razı olsun kızlar ❤️ https://mutluresim.com/image/IMG-7105.1kic7r @Hicrettt Cambardak__ a_burcu_bur mucizebebegimmm mucize24_ Sonnenfrau Minik_04 2princessmother Gmzle tatlibebegim_ erikarpuz happymomolucaz42 tatlibebegim_ Melisafurkann Tosca Mor-kelebek busrax_ Alya05 Nasip-1
a_burcu_bur Cambardak__ canım meraba, 11den 3e düşünce ne dediler. Son kez kan istendi mi. İlaçları bırak dendi mi. Biliyorsun benim de 22den 17ye düşmüştü. Bi daha baktırmadım, doktora da gitmedim.
Cambardak__ a_burcu_bur bana ilaçları bıraktırdılar sadece folik asite devam dediler adet olunca 2.gun gelirsin kan tahlili yapcaz dediler, bence seninde artık bırakman gerekiyo negatif çıktığı için kullandığımız haplar adet olmayı engelliyo
tatlibebegim_ elifbsraaa1 ayy hayırlı olsunn var demiştim sana inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini 🥰🥲
Beyzanur_12 elifbsraaa1 Tatlım diğer açtığın topikten geldim O kadar mutlu oldumkiiiii ben gebeyım gıbı sevındım Rabbım sana bagıslasın 🤲🏻🧡 koruyup muhafaza eylesın saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp etsın Bızlerede dua et olurmu
elifbsraaa1 Melisafurkann aminnn inşallah rabbim bugün kandil günü ❤️ Gönülde dileyen emek veren tüm kardeşlerime nasip etsin inşallah ❤️
elifbsraaa1 tatlibebegim_ Evet turşu yedim 3 gün bol bol bende anlamıştım bir terslik olduğunu 😋 Sağolasın canım inşallah ❤️
elifbsraaa1 Beyzanur_12 Çok şükür kandil günü bana en güzel hediyesini verdi rabbim ❤️ Sizin ettiğiniz dualarla da ben bebeğimin haberini aldığımı düşünüyorum Allah razı olsun hepinizden, Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah ❤️
elifbsraaa1 Sonnenfrau danke schönn sonnenfrau 😍 sana ein bisschen frieden şarkısını armağan ediyorum içinde sonnen geçiyordu 😋 Rabbim dilediğin gönülden istediğin ne ise en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah 🥰❤️
erikarpuz elifbsraaa1 nasıl sevindim anlatamam Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederim hayırlı olsun 🥹🫶🏼 ay hamileliğimiz beraber geçecek inşallah çok heyecanlııııııı🥰
elifbsraaa1 erikarpuz Evett 2 gün önce sende haberini almıştın ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰❤️
idid9393 elifbsraaa1 ben de hamileyken inanılmaz turşu yemiştim :) cinsiyeti ne olacak çok merak ettim :)
Girlinthesun elifbsraaa1 ayyy maşallah çok sevindimm allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻 darısı bizee
elifbsraaa1 Girlinthesun Aminn canım sağolasın ❤️🥰 Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍❤️
Sans_seninle elifbsraaa1 bende yaptım buğün tek çizgi vardı hayırlı olsun bu arada canım inşallah bizde güzel sonuçlar alırız normal mi yoksa doktor yardımı mu oldu
elifbsraaa1 Sans_seninle hayırlısı olsun canımm ❤️ Biz 5 ay deneyebildik sadece doktor 27 yaş Amh düşük(0,68) olunca acil tüp bebek demişti ilk denememiz çok şükür pozitifl sonucumuzu aldık 😍❤️