elifbsraaa1 Mor-kelebek evet canım çok şükür ❤️ gelecekse haberi güzel bir günde gelmiş olacak inşallah ❤️
erikarpuz Melisafurkann ben ikisini de okuyorum kuzenim söylemişti alışkanlık oldu dün gebe olduğumu öğrendim bugün ağlayarak okudum inşallah güzel haberler alırsınız 🫶🏼
elifbsraaa1 HAMİLEYİMM!! 🤰🏻 Dua eden herkesten Allah razı olsun kızlar ❤️ https://mutluresim.com/image/IMG-7105.1kic7r @Hicrettt Cambardak__ a_burcu_bur mucizebebegimmm mucize24_ Sonnenfrau Minik_04 2princessmother Gmzle tatlibebegim_ erikarpuz happymomolucaz42 tatlibebegim_ Melisafurkann Tosca Mor-kelebek busrax_ Alya05 Nasip-1
elifbsraaa1 Parilti007 evet ya birde idrar testim yok ya daha çok stresli bir bekleyişteyim 😆 Arka fonda Sinan Çetin-Film Gibi fon müziği çalıyo 😄
elifbsraaa1 Parilti007 dana mı artık ne kopacaksa kopsun valla 8 saat kaldı ve ben uyudum bugün tüm gün geçsin diye şimdi bi abdest alıp dualar edeyim kandil kandil belki dualarım kabul olur 🫠❤️
happymomolucaz42 Hayırlı haberleri alacagın hayırlı bir sabah olsun insaallah sevincini paylasmak için burada hazır ol da bekleyecegiz iyiii geceleeerrr
happymomolucaz42 elifbsraaa1 manifest enerji dua tüm beynimle ve kalbimle rahmimde calısıyorum bu ara 😂 çok kötü bir kabus gördüm az önce hamileliğini böyle ogrenen ve yasayan var mı kuzenim düşük yaptı korkutularak zaten vesveseye hazırım bugunde bu yüklendi bana
Sans_seninle elifbsraaa1 bende yaptım buğün tek çizgi vardı hayırlı olsun bu arada canım inşallah bizde güzel sonuçlar alırız normal mi yoksa doktor yardımı mu oldu