Kpd Dr um marka önermedi 2 çeşit magnezyum var bildiğim kadarıyla. Ağrılarınıza iyi gelen magnezyum markası neler kullanıyorsunuz?
Girlmama Kpd magvital (şase şeklinde) Calcimag d3 hap şeklinde günde 2 den 1 e düştük şimdi calcimag kullanıyorm her gün içinde ekstra vitaminler de var 350 küsür fiyatı sanırım
Selim_Alparslan Kpd kuzuuuu36 Dlryldz sinembdmm iremzcn Kızlar ben magnorm kullanıyorum ama tadı cok kötü geliyor napacagim içtikten sonra kusuyorum var mı alternatif sevdiğiniz tadi güzel olan magnezyum 🤢
Anonimanonim Granit merhaba, içeriği 3’lü kombinasyon olan mı kullanıyosunuz? Glisinat, malat, asetil taurat olan.
Granit Anonimanonim akşamları alıyordum ama tok karnınıza içmeye özen gösterin magnezyum ilaçları aç karnına yan etki ishal yapıyor .prospektüs okuyabilirsiniz içmeden
Talentedmom aybukee10 günde tek kullanıyordum ağrılarım artınca doktorum değiştirdi CNV kullanıyorum günde 2 kere alıyorum ağrım olunca olmayınca tek içiyorum
ikibebelianne-M Kpd magvital şase kullanıyorum kalcalarima kramp giriyordu bunu kullanmaya başladıktan sonra gecti