iiiremm babygirl02 bende de pcos vardı hafif derecede hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır canım
babygirl02 Nilaypinar canım 17 mm olmuş bugün ve yarın da kullanicam pazartesi günü aşılama olucam 🤲🏻🥰
Nilaypinar babygirl02 çok sevindim maşallah maşallah 🥰 bende tekrar gittim bugün 15,7 olmuş ama pazartesi aşılama yaparız dedi boyutu kurtarır mı acaba pazartesi bilemedim doktorda çok rahat konuştu tedirginde etmedi aslında 🥲
babygirl02 papatyaolsun canım 17 mm olmuş bugün ve yarın da kullanicam iğneleri pazartesi günü aşılama yapılacak 🥰
papatyaolsun babygirl02 bak ben sana demiştim tatlım sakin ol yumurta büyür zaten. Emin ol daha önemlisi tutması ve olumlu sonuç alman. Ama en kötüsüne de kendini hazırla. Üzül diye demiyorum sakın yanlış anlama ama her adımına olumlu duygular yüklüyoruz ve olmayınca daha çok üzülüyoruz. İnsallah çok güzel sonuçlanır ama olmazsa da başka yollar denicez üzülmek yok🌸
babygirl02 papatyaolsun ben kendimi olumlu değilde hep olumsuz sonuç almaya hazırladim resmen 😂 nasipte varsa olur zaten olmazsa 2. Aşılamaya devam edicem gerçekten ilk aşılamada pek umudum yok üzülür müyüm evet üzülürüm ama o kadar çok değil inşallah Allah’ın izniyle olur tutunur 🤲🏻🥰🌸
babygirl02 Nilaypinar araya haftasonu giriyor pazartesi gününe kadar 18 19 olur Aynı günde aşılama olucaz o zaman 🥰
Nilaypinar babygirl02 evet evet inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü yavrularımız olur 🥹 tekrar haberleşiriz 🫶🏼
Byzz61 Kızlar benimde 5. Gün adetin bugün Gonal f 450 kullandım adetin 2. Günü başladım 75 vuruldum. Bugün 5. Günü gittim 2 tane olmuş bir tanesi 16 bir tanesi 17 Salı günü tekrar gel dedi büyümeleri iyi mi sizce
Aysenur_0046 babygirl02 canım ben 3 kez aşılama oldum kullandım onlardan bende ilaç tedavin bitene kadr ayran yoğurt yeme içme ben öyle yapmıştım ilacın tesiri düşmesin diye moralini de bozma rabbbim dilerse hersey olur benim 5 sene sonra oldu
babygirl02 Aysenur_0046 bugün doktor kontrolüm vardı 17 mm olmuş 2 gün daha iğnelere devam edicem pazartesi günü aşılama olucam
Aysenur_0046 babygirl02 aşılama olana kadr yeme canm ilacın tesirini azaltmasın diye olunca ye canm bide aşılama olacaksın ya olunca arabaya binince koltuğu yatır ayağını torpidoya eve gelince yine hemen uzan suyunu falan eşin yanına şişeyle koysun o gün yat canm