Nilaypinar babygirl02 banada 25lik doz verdiler o daha az, çoklu yumurtadansa az olsun öz olsun daha iyi bozma moralini 🥹
papatyaolsun babygirl02 hayır az büyümemiş gayet iyi büyümüş, 18-19 mm olması en ideal boy. 4-5 günde gelir o boya
babygirl02 papatyaolsun cuma günü kontrolüm var haftasonu da giriyor araya 4 günde o boyuta gelir mi acaba
Nilaypinar babygirl02 bugün kontrolüm vardı 1 tane büyümüş 14 mm doktor gayet yeterli dedi pazartesiye kadar 18 olur dedi ondan aşılama planladık 🥹 inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip eder Rabbim 🫶🏼
babygirl02 papatyaolsun canım 17 mm olmuş bugün ve yarın da kullanicam iğneleri pazartesi günü aşılama yapılacak 🥰
babygirl02 Nilaypinar Benimde yarın kontrolüm var bakalım benimki ne kadar büyüyecek hadi inşallah ilk aşılamamız tutar şu mübarek günde rabbim duamızı kabul etsin inşallah 🤲🏻🥰
babygirl02 Nilaypinar canım 17 mm olmuş bugün ve yarın da kullanicam pazartesi günü aşılama olucam 🤲🏻🥰
iiiremm Canım ben 170 ile başlamıştım 10 gün süre kadar sonra her muayane de bi tık düştü miktarı bana 50 çok az geldi bi yanlışlık mı var acaba tabi doktorlar daha iyisini bilir ama
babygirl02 iiiremm özellikle kağıta yazdı verdi 50 ml olarak devam et dedi bana da az geldi bence pcos var bilmiyorum hakkımda hayırlısı
iiiremm Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun bu mübarek günde içinizden geçen herşey kabul olsun inşallah hayırlı kandiller 🌸🤲🏻
iiiremm babygirl02 bende de pcos vardı hafif derecede hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır canım