Yildizyildizz deletedmom43191 maşallah gerçekten dayanikliymissiniz ben de suni sancı ile doğurdum çok zorlandım çok ağrı çektim kimseyi korkutmak istemiyorum ama herkes normal suni olmadan doğurur inşallah
deletedmom43191 Yildizyildizz 2 tane kendi sancimla doğum yaptım kendi sancin daha fena suni cocuk oyuncağı 😍
Yildizyildizz deletedmom43191 suni sancı asla.cocuk.oyuncagi değil hafife.almayin normal doğum gibi acısı kesinlikle yaşamayan anlamaz
deletedmom43191 Yildizyildizz ??? Neye göre dediniz ben 1 ve 3 dogumumu kendi sancim ikinci doğumu suni ile.ysptim suni ile olan daha kolay basitti bana göre cocuk oyuncağı 3 doğum yapmışım gelmiş hafife alma diyosun 😅😅😅 tecrubeliyim canım doğum hakkında anlatabiliyor muyum suni sancı gayet kolay basit birsey
tazeannesese deletedmom43191 maşaallah ne güzel olmuş dogumunuz, zevkle okudum 🌸 merak ettiğim bir şey war doğum sancısı neye benziyor hangi ağrıya benziyor tarif eder misiniz? Korkularım War normal doğum için 🥹
deletedmom43191 tazeannesese teşekkür ederim doğum sancisinda karnın kasılır sertleşir beraberinde gittikçe şiddeti artan kasık ağrısı çekersin doğum ağrısı tamamen budur 😊
Yildizyildizz deletedmom43191 neye gore kime göre ? Herkesin acı eşiği farklı tamam en çok sen tecrübeli sin acı çekmişsin . Bende diyorumki sunide bana göre çok çok acıydı çocuk oyuncağı demeniz de ayrı bir komik geliyor acıydı işte .
1gebeshanim Öncesinde hurma ananas vs yiyorlar bunu yaptınızmı 😊 benimde 38 hafta öncesi ve bence 39 hafta öncesi doğumsyaptıracak suni ile inşallah kolayca geçer sizinki gibi
deletedmom43191 1gebeshanim hayır hurma ananas hiçbirsey yapmadım normal günlük şeyler harici şunu yaptım diyeceğim birsey yok 😍😍 sağlıkla alın kucağınıza hayırlı doğumunuz olsun inşallah
Hazallsule deletedmom43191 çok teşekkür ederim bende doktorumdan isteyeceğim suni sancı bakalım inşallah verir bazıları 40 hafta olmadan vermem diyormuş çünkü