deletedmom43191 wherearetheavocados inşallah yarın öğleden sonra kontrolum var doktorumdan gün alabilirsem haber ederim sende beni not al ben unutursam sen bana yaz 😅😅😅
deletedmom43191 KIZLARRR SANCIM VAR DUA EDİN GELSİN BEBEK RAHATLAYAYIM SUANLIK HER POZİSYONDA AGRIM OLUYOR BEKLİYORUM
wherearetheavocados deletedmom43191 ben ne zaman doğum yapacağım acaba ya hiç ses yok valla yerinden memnun
wherearetheavocados deletedmom43191 37+3 ama benim hep erken doğum riskim vardı iğneler ilaçlar kanamadan hastanede bile yattım 37 de gelir dediler gelmiyor şimdi 38 diyorlar sen kaç haftalıksın 😂
NeslihannnnN Maşallah allah analı babalı büyütsün 🥰 doğumdan önce yürüyüş veya pilates yaptınız mı acaba ?
obendegilim deletedmom43191 yarın suni sancı ile doğuma gideceğim, bu hikayeyi okumak bana çok iyi geldi 💖
deletedmom43191 obendegilim 🥰🥰🥰 sancı geldikçe comel ve ikin açıklığı hızlı ilerletiuor pilates topunda hareketler yap oda faydalı
Mervepoyrazzz deletedmom43191 maşşallah süreciniz iyi ilerlemiş ama burdaki devlet hastanesinde bu kadar ilgili kimse yok ben ilk doğumu yaptığımda sadece ntsye bağlayıp gitmişlerdi ben can havliyle bagırıp cagırdığımda açıklığımı kontrol etmişlerdi