Duyguzun deletedmom43191 ayy çok iyi, haftaya 40 haftalık oluyorum haftaya kadar doğuramazsam suni ile başlatacak sanırım doktorum. Sezeryan istemiyorum bütün yolu deneyelim dediğim için sağolsun doktorumla ona göre ilerliyorum
deletedmom43191 seyma0661 bunuda anlatmak nasip olur inşallah yarın doktordan gün isticem suni için bu bebeğimin de geleceği yok 😅😅😅😅
deletedmom43191 Liddle_mom geçen dogumumu anlattım canım bunu henüz tamamlamadim tamamlanınca bunuda yazicam insallahhh
deletedmom43191 Liddle_mom 😅😅😅 bu doğum günüm inşallah yarın doktordan ogrenicem kendisi gelmiyor çünkü mecbur suni olacak buda
babyandmomy__ deletedmom43191 Ne kadar güzel su gibi geçmiş doğumunuz sağlıkla büyütün 🩷 İnşallah böyle bir doğumum olur benim deee 😍
deletedmom43191 Selim_Alparslan aminn suan 19 aylık oldu bile yakışıklım yakında bu gebeligimide anlaticam inşallah
Balbebek012 deletedmom43191 kız ben de şaşırdım yaaa kalbi güp güp oldu sıra bize geliyır artık diye 😅😅
Mercan0652 deletedmom43191 maşallah çok iyi hareket halindeyken demek ki sancı çok hissedilmiyor ya. Bide kesi dikiş yok dediniz öyle bi durumda genişleme oluyormuş vajinada galiba sizde oldu mu eski haline döndü mü geri
deletedmom43191 Mercan0652 🙈🙈 genişleme olmadı 2 dogumumdan sonra ilk ilişkide kendimi ilk gecede gibi hissettim öyle genişleme konusu yalan birsey olmuyor öyle
deletedmom43191 Mercan0652 evett egzersiz eşliğinde sancı çekersen hissetmiyosun ama o nst çekilirken yatmak zor geliyor hareket etmek istiyosun çünkü