Merhabalar çok fazla endişeli ve sorun eden kisileri gördüğüm için böyle bir post açma gereksimi duydum…39+2 iken doktorum haftaya gel suni ile doğumunu başlatıcaz demişti ben o kadar korktum ağladım sinirlendim ki o gün gelene kadar hep korku icindeydim neyse o gün geldi çattı doktorum kahvaltını güzel yap gel dedigi icin o gün ayıptır söylemesi 1 kilo börek yedim öyle gittim hastaneye kagitlarim hazırlandı imzaları attım geçtim odama üstümü tamamen soydum sonra ebe bana önlük giydirdi geçtim yatağa oturdum ilk çatı muayenem yapıldı açıklık yok dendi sonra damar yolu açılıp bana serum taktılar o serum ise suni sanciydi saat 9 da başladı surecim saat 1 veya 2 ye kadar hiç birsey hissetmedim sonra sancılar başlayınca pilates topu verdiler bana onda daire hareketi yaptım sancı gelince zipladim yürüyüş yaptım sancim geldikçe comeldim ebeler ve doktorum şaşkınlık içindeydi ilk kez suni ile böyle performans göstereni gördük dediler ve alkışladılar başımda 3 tane ebe vardı bi yandan ebelerle sohbet ederken bi yandan egzersizleri yapıyodum saat 3 buçuğa kadar böyle gitti en sonunda beni yatırdılar nst bağladılar işte o yatmak ne yalan söyleyeyim zor geldi çünkü sancı ile yatmak mümkün değil ikinmak istiyosun hareket ediyosun saat 3 buçuk da 8 cm açıklık vardı bana ikin dediler ilk ikinmamda bebeğin başı çıktı gücüm yetmedi çünkü ikinci ikinmamda ise bebeğin tamami çıktı sonra ebeler bebeğin eşini çıkardı dikiş ve kesi olmadan dogumum sonlandi sonra hasta bakıcı geldi hasta bezimi bağladı bana ve kalktım üstümü giyindim oturdum ve bebegimi emzirdim odaya yürüyerek gececektim ama ebe izin vermedi yorulmuş olabilirsin en iyisi tekerlekli sandalyeye otur dedi bende iyiyim ama tamam dedim oturdum sandalyeye kucağıma bebegimi aldım ve beni odaya doğru götürmeye başladılar 🥰🥰🥰 odama gittim ve hiç yatmadım hep oturdum sonra ziyaret saati eşim ve oğlum hastaneye gelince ben onları karşıladım disarda eşim bile beni görünce karı sen doğum yapmadın mı bu ne hal dedi o bile şaşırdı bende yaptım doğum el.surmediler bana çok kolay doğum geçirdim dedim sonra odaya geçtim yemek yedim meyve suyumu içtim çok kolay ve rahattı sizede tavsiyem korkmayinnn endişe etmeyinn inanın bana suniden korkulacak birsey yok ben bile doğum yaptığımda suni bu muymuş ya dedim bu arada doğum devlet hastanesinde oldu 🥰🥰🥰