orkidemm_ Adyaliiiii ben de 23 ocakta kürtaj oldum hiç kan baktırmadım bildiğim kadarı ile beta sıfırlanırsa öyle adet oluyorsunuz
Adyaliiiii orkidemm_ bilmiyorum ki canım her doktor farklı birşey diyor akışına bıraktım hayırlısı olsun 🥹🙏🏼
Peri_Omer Adyaliiiii benim 12kaftada kurtajim oldu 2 hafta geçti artik benim test negativ gosteriyor sende bir hafta icinde sifirlanmasi gerekirdi bence. Inwallah gelikdir
Adyaliiiii Peri_Omer evet canım bana da doktorum öyle demişti beklicem reglimi ama sanmıyorum gebelik olduğunu hayırlısı artık
Nesli664066 Adyaliiiii değerin sıfırlanmamıstır ayrıca 2 ay bekleyn diyo Doktor’um tekrar aynı şeyleri yaşama kendini yıpratma dedi sizde 2 ay kendinizi dinlendirin
Cansu9134- Adyaliiiii bende 18 Ocakta kurtaj oldum. Bebegin gelisimi 6+2 de kalmisti. Kalp atisini duymadik hic. Doktorun bana bir regli olul deneyebilirsin dedi. Dun regli oldum
Adyaliiiii Peri_Omer hayır canım kürtajdan dolayı muhtemelen bugün tekrar kan verdim 37 çıktı muhtemelen 1 hafta içinde regl olurum
Peri_Omer Adyaliiiii anladim canim hayirlisi Inwallah.. birde negativ gormuşmuydunuz testde hiç?ben ilk gunler pozitiv gordum 10 gun sonra negativ gordum mesela Benim de 19u doktorum var kafam karişsin istemiyorum boyle şey olunca
Busra2013 Adyaliiiii kalbi durmus dediniz peki kanama fln oldumu yani nasil anladiniz kalbi durdugunu ? Bende kizm karnima vurdu daha 7 haftalik bisi olmusmudur yani olduysa kanama olurmu die mrk ettim
Peri_Omer Busra2013 bende 12haftada kalbi durdu kanama falan olmadi.. sadece 4-5 gun sonra karnimin indiyini kuculduyunu hiss etdim
Hasret18ayaz Adyaliiiii 8+3 te bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum benim doktorum 3 ay korunma önermişti ama ben kürtajdan sonra korunurken gebe kaldım kürtajdan 34 gün sonra beta 127 çıktı bende hiç sifirlanmadi zannetmiştim şuan 19+6 kızımı bekliyorum
Adyaliiiii Hasret18ayaz ah ne güzel bi haber hayırlı olsun darısı bizim başımıza reglimi bekliyorum nasip artık 🙏🏼
Adyaliiiii Peri_Omer geçmiş olsun benimde 7+3 de kalbi durdu 9. Haftada bebeğimin yaşamadığını öğrendim ama kontrole 4-5 gün kala hala mide bulantılarım vardı sadece göğüs hassasiyeti azalmıştı