worin hala dogurmadinmi sen🤣🤣 birazda ben pskolojini bozayim
Son 4 💜🙏🏼
sonsuzmasalim yok kuzum ya 😂 gelesi yok bunun😬😬😂
YummyMummy bende 2-3 gün denicem biseler gelmezse keyfi bilir😂😂
worin az kaldi az 🙈
sonsuzmasalim ahahha:) 40+0‘da gelse bari diyorum😂😂
worin insallah gelir🙈 benimki 11 günlük oldu bile teyzesi😍 bugün u2 vardi 4200g olmus🙈
sonsuzmasalim ya Masallah Sarp‘a darisi basima😍😍U2‘yi hastanede yapmadin mi kuzum bide kac gece kaldn hastanede
worin amin inşallah 😍 bende çok şaşırdım ama yapmadılar die meinten kinderarztta yaptırın🙇🏽♀️ ben cumartesi doğum yaptım çarşamba hastaneden çıktım aslında yapabilirlerdi🤷🏽♀️ gerçi her gün tarttılar ettiler ve u2’da da farklı bir şey yapılmadı bugün. sanırım doktorla tanışma imkanım olsun diye yapmadılar bilemiyorum. bide daha dm ile rossmann’a gitmem gerek bana coupon göndermişler kriege da wohl so eine kiste geschenkt😍
sonsuzmasalim achso geil mantıklı normal doğum yaparsam inşallah am nachsten tag eve giderm u2’ye bende doktora giderim diye düşünyrm:))
geil instagramda gördüm doğumdan sonra bende mrk ediyorum ne veriyor dm ve rossman😂😂
geil instagramda gördüm doğumdan sonra bende mrk ediyorum ne veriyor dm ve rossman😂😂
worin pflegeprodukte veriyorlar arkadas almis gecen🙈😅 kendini iyiyi hissediyorsan git tabi. ben sezeryandan dolayi o kadar durdun wollte komplett selbstständig werden bevor ich gehe😅
Aysel4497 evet cnm normal için bkledik