elmaelmaelma Dünyada başka isim kalmasa yine de koymam. Erkek ismi koyarım ya da isimsiz kalsın daha iyi 😂
NoName_ S-nur1 tabiki de hayır kvalidem o isme sahip zaten neden koyayım ki bidaha, bu fikri verenlerinde düşünce tarzını anlamıyorum kayınpeder kayınvalide ismi koymak gibi herkes kendine özel olsun evladımda kendine özel☺️
Busra2013 S-nur1 koymadim koymamda onlarinda kizi yok uc erkek diger oglunun da iki oglu oldu tek kiz torun benim kizimdi iste fatos koy bejim adimi koy fln dedi hayir dedim esimde hayir dedi dogdu kizimiza Rona ismini verdik gitmis kiza kunye almis f.rona yazmis hahahaha
Sdyee S-nur1 Ben koymam çünkü koyduğum kişinin enerjisinin çocuğuma geçeceğini ve çocuğuma zarar vereceğini düşünüyorum bir de benim adım babaannemin adı ben kendim nasıl babaannemin adını taşımak istemiyorsam çocuğum da taşımak istemeyebilir bence saygı duyulması gerek
47Adanalianne01 S-nur1 merhaba ben de kayınbabamın adını koyuyorum ama mecburiyetten bazı olaylar oldu eşimin ismi dedesinin benim ismim babaannemin yani bence gerek yok fırsatınız varsa koymayın kırılmayacaklarsa yeni isim yeni bir enerji yenilik güzeldir yani