S-nur1 Ailecek kız bebeğe çok düşkünler kızları olmamış torun olarak da kız yok o yüzden çok istiyorlar bende tedavi görüyorum Allah nasip ederse kızım olursa ben ismini koyuyum dedim sizler olsanız koyar mısınız
Mrvsmt2502 S-nur1 kız olsun erkek olsun hiçbir çocuğa bir büyüğün ismini koyma taraftarı değilim. Her insan kendi adını taşımalı başkasının adını değil.
richgirl10 S-nur1 eğer iyi insanlarsa koyarım canım neden koymayım. Tabi ismide güzelse. Ne kadar keskin cümleler ne münasebt falan komik yani. Koyarım kısacası
S-nur1 richgirl10 Çok seviyorum onları emekleri çok üstümde bende sevdiğim için bana da çok düşkün oldukları için öyle Bısey düşündüm ama ikilemdeyim açıkçası
2Princess1Mom S-nur1 Kaynanam yok olsaydı da asla koymazdım. Her aile de bir tane isim yeter diye düşünüyorum tekrara ne gerek var.
Baharoloji S-nur1 bende koymam kişinin enerjisini kaderini taşır diye düşünüyorum tanıdık bildik birinin ismini koyamıyorum:)
brnaksyince S-nur1 canımdan çok sevdiğim anneminde adını koymam şahsen bence isimle olacak şeyler değil bu durumlar. Benim de kayınvalidemin kızı yok. Kız çocuğuna hasret kalmışlar benim kızım var. Herkes kendi ismiyle yaşasın. Bu arada kötü insanlar değiller ama ben büyüklerin ismini koyma taraftarı değilim.
meltembadem S-nur1 hayır koymam, sonuçta benimde bir annem var onada haksızlık olur diye düşünüyorum o pencereden bakacaksak eğer, kendi fikrimde dede nene isimlerinin çocuklara verilmemesi gerektiği, anne baba ne isterse onu koysun
Talentedmom S-nur1 ben büyüklerin ismini koymam birini koysam diğeri alınır gerek yok böyle şeylere çocuğa isim koyma yetkisi anne babadır kimseyi karıştırmayın