Zeybal34 aynebileyim bat bugün bende heyecanla bekliyorum saat 4-6 arası oluyorum genellikle bakalım olacak mıyım😔 inşallah olmam. Ama olacakmışım gibi bi his var. Karnım kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafım
SuEr_Tu1512 aynebileyim Benim ilk gebeliğim hiç planda yokken evlendiğimiz ay oldu🤷 Şimdi 2.yi istiyoruz bakalım hayırlısı 🤲Oğlumda 3 yaşında 🥰
Mervecimmm aynebileyim ben yaşadım canım. Leke gelmedi ama müthiş derecese kasık ve bel ağrısı yaşadım. Tamamen sürpriz bir gebelikti. Regl bekliyordum
Ftrhn aynebileyim ben de leke hiç olmadı. Ama benim bütün gebeliklerimde hep aynı adet belirtisiydi. Yumurtlama dan itibaren başlayan kasıkta baskı ve ağrı hissi hiç geçmez. Öyle hamile oldğumu anlardım. Adet olacağım zaman sadece adetten 1 gün önce o ağrı olurdu. Ama hamile iken 7 gün sürerdi o ağrı
aynebileyim Hepinize çok teşekkür ederim, cuma ya da cumartesi regl tarihim, şimdi prodoctor yaptım, negatif geldi, ben elendim, yarışmacı arkadaşlara başarılar 🙈
Mrvnrsp Ya benimde aynı feci kasık agrısı var özellikle sol tarafa doğru sadece peceteye gelen kahverengi lekeler var bi de küçük bordo gibi bir nokta kan gördüm reglime 7 gün var
Mercan0652 aynebileyim bide gariptir ki adetime yakın göğüs hassasiyeti vardı adetim gecikince anında kesildi hassasiyet devam etmediği için de regl olcam sanmıştım 😅
Mercan0652 aynebileyim aynen vücut fake atiyor resmen hamile olmadığın zaman hamile olacakmissin gibi belirti oluyor hamile olduğun zaman da değilmişsin gibi çok ilginç 😅
-_MorKaka_- aynebileyim çok teşekkür ederim canım seninde gönlüne göre olsun herşey💝kandan önce erken gebelik testi yapmaya çalıştım ama yapamadım uzun zamandan sonra yapmayı deneyince becerememiştim bende hemen kan verdim canım 🤭
5134 aynebileyim Evet bende öyle oldu adet olacak gibi ağrım oldu sonra günüm 3 gün geçti hafif lekeler oldu bekleyim belki olur dedim çünkü benim 10 gün adet sürem 15 temiz geçerdi belki bu ay uzadı diye test yapmadım artık midem bulandı başım dönüyordu test yaptım pozitif 🥰