aynebileyim Adete 2 gün var, birkaç gündür bel ağrısı, kasık ağrısı ve sadece peçeteye gelen kahverengi leke var. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Ben regl olacağımı düşünüyorum ama merak ediyorum sürpriz yaşayan oldu mu?
Nazli_3009 aynebileyim bende leke yoktu ama aşırı derecede bel ve kasık ağrısı vardı adetin en ağrılı dönemi gibi ağrıyordu her an adet olacağım diyordum ama olmamıştı ağrılar birkaç hafta devam etmişti
SuEr_Tu1512 aynebileyim Erken gebelik testi yapsana, yada adet gecikmesini bekleyip kan ver🫶 İnşallah vardır🤲
Mercan0652 aynebileyim ben gecikmiştim bikac gün ama regl ağrım olduğu için hiç düşünmedim hamile olduğumu olcam diye beklerken artık 5. Günü dayanamadım test yaptım baktım hamileymişim 😅 leke olmadı ama regl ağrısından daha hafif bi ağrıydi ama sızı şeklindeydi. Önceki aylar da hep adetten önce yapardım test o ay da niyeyse umutsuzdum öyle bişey oldu😅
-_MorKaka_- aynebileyim bende leke yoktu ama aynı şekil bel ve kasık ağrım vardı adetime 2 gün kala yani bu 5 Şubat’ta kan verdim gebe oldugumu öğrendim
Esra-kk Muzicem 6 yıl sonra geldi Ankara’ya gidcektik 13 Ocak randevum vardı Ankara’da adet olup hormon testi vermek için bian önce adet olmak istiyordum zaman yaklaşıyordu cnki gitmek için Ankara ya doktor tahliller le gel dedi doktor bı anda hamile olduğumu öğrendim
aynebileyim Esra-kk Yaa çok sevindim sizin adınıza. Benim bir oğlum var çok şükür ama ikinciyi düşünüyorduk, henüz deneme aşamasına geçmedik ama yumurtlama günü geri çekilmeli bir ilişki oldu. Belirtilerim de ilk defa böyle tuhaf olunca meraklandım
aynebileyim Nazli_3009 Ay evet belimde sürekli ısı bandı var, normalde de bel ağrısı çeken biriyim ama cumartesiden beri hiç geçmedi ya. Kasıklarım da adet olacakmış gibi ağrıyor, normalde bu ağrı gelince hemen ertesi günü kan gelirdi. Bakalım
aynebileyim SuEr_Tu1512 Pazar günü predictor negatifti. Bugün de elimde başka test yok ama prodoctor sipariş etmiştim şu an dağıtımda görünüyor, gelince yaparım. Ama umudum yok
aynebileyim Mercan0652 İlk gebelikte ben de boşverip hiç test yapmadığım zaman hamile olduğumu öğrenmiştim, adet bekliyodum ama annem ısrar edince test yapmıştım, sonrası hüngür kıyamet 😂
SuEr_Tu1512 aynebileyim Umudunu hiç bir zaman kaybetme, kötüyü çağırma. Hep iyiyi çağır ki iyi şeyler olsun. Allah kalbine göre versin🌸🤲
Mercan0652 aynebileyim bide gariptir ki adetime yakın göğüs hassasiyeti vardı adetim gecikince anında kesildi hassasiyet devam etmediği için de regl olcam sanmıştım 😅
aynebileyim SuEr_Tu1512 Hayırlısı neyse o olsun diyorum ya, gebelik beklerken umut etmek de yıpratıcı oluyor bi süre sonra
aynebileyim -_MorKaka_- Yaaa çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla kucağınıza alın. Peki idrar testi yapmış mıydınız kandan önce
Daisyys HalisEbruoban Ben regle 6 gün kala hafif regl sancısı çekmiştim ve göğüslerim şişmişti bu sebeple de erken regl olacağımı düşünmüştüm. Regle 4 gün kala öylesine yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim
SuEr_Tu1512 aynebileyim Evet bende 3 aydır deniyorum şu 3 ay bile ne kadar yıprattı. Uzun süredir deneyenleri düşünemiyorum🥺
-_MorKaka_- aynebileyim çok teşekkür ederim canım seninde gönlüne göre olsun herşey💝kandan önce erken gebelik testi yapmaya çalıştım ama yapamadım uzun zamandan sonra yapmayı deneyince becerememiştim bende hemen kan verdim canım 🤭
mehtapbayarr aynebileyim evet ben böyle öğrendim.. belim ve karnım ağrıyordu göğüslerime dokunamiyordum.. hatta bi gün arkadaslarla dağa cıktık o gün ped bile takmıstım bugün kesin olurum diye.. gecikmem falan olmadi desem yeridir. son adet tarihim 1 aralıktı 2 ocağa kadar bu belirtilerim vardı.. karyola bile kaldırmıyordum ya hamileysem diye. esim de böyle olmaz test alalim demistim mübarek kandil gunu niyetliydim ilk testi yaptım bir daha da iftara kadar idrara cikamamistim 😁 2. testte emin oldum. Allah sizin de gönlünüze göre versin 🤍
aynebileyim SuEr_Tu1512 İlk gebelikte 6 ay olmadı, 7.ay boşverince oldu 🥹 şimdi 5.5 yaşında. Yıpranmayın lütfen strese hiiiç gerek yok, hayırlısı için dua edin, ben de her zaman özellikle ilk gebelik için uğraşanlara çok dua ediyorum Allahım kimseyi aratmasın
SuEr_Tu1512 aynebileyim Benim ilk gebeliğim hiç planda yokken evlendiğimiz ay oldu🤷 Şimdi 2.yi istiyoruz bakalım hayırlısı 🤲Oğlumda 3 yaşında 🥰