Sosyalbiri Ftmnnr canım cildiyeye git sende Pupp olabilir. İlk gebeliğimde yaşadım. Bu gebeliğimde de var ama bu pupp değil doktor o daha geç olur dedi şuanki kaşıntım 16 da başladı o gündür devam ediyor
Ftmnnr Sosyalbiri bunu ilk defa duydum cildiyeye randevu alacaktım onu da sorayım çok teşekkür ederim
meyt Alt ve ast değerleriniz ne çıktı acaba? Bende de kaşıntı vardı test verdim ama ne kadar yüksek olursa koleataz tanısı koyuyorlar?
Bsrgb meyt arkadaşımın 150 çıktı Alt değeri ona da Kolestaz tanısı konuldu benim 450 çıktı bana da gebelik Kolestazı tanısı konuldu
Bsbnkz Bsrgb 10 gun safrax ilacı kullanınxa düzenli kaşımtı gidiyor rahatlıyorsunuz ama o kasıntı cok fena bir sey yaa
Bsrgb Bsbnkz evet hayatımda böyle kaşıntı yaşamadım zehir oldu resmen 10 gece yatamadım ayaklarımı ellerimi parçalayacaktım Allah yaşatmasın şimdi ursactive ile biraz daha hafifledi
Bsbnkz Bsrgb evet tamamen gececk hatta ve hatta bu kolestazds dikkat ederseniz dıskı rengi cok sarı ve idraa rengi koyu oluyor ilacı 10-15 kullanınca o bile normale dönüyor