Ftmnnr ertonunannesi23 burnunda hiçbir problem yok ama hep tıkalı geceleri sürekli tıkanıyor boynundan yukarıya tutmazsam kafamı tıkanıyor iki yastıkla yatarsam tıkanmıyor bu berbat bir şeymiş bu son zamanlarda yaşanılan bir şeymiş ve normalmiş yani yine de yaşanıyor
ertonunannesi23 Ftmnnr bende iki yastıkla yatmayı deneyim inşallah bana fayda eder geçmiş olsun sizdede
Ftmnnr ertonunannesi23 ince iki yastık olsun muhakkak biri şiş olunca boyun ağrısı yapıyor size de geçmiş olsun
orkidemm_ Demem ilk doktora gidip rahim filmi çekerdim özelde ki doktorum evliliğimin 4. Ayında istedi dinlemedim 1 yıl olmadığı için bunun için pişmanlık yaşıyorum
nar_25 Nasip-1 çünkü dişinizde dolgu biraz erimiş bile olsa hamilelikte katlanılmaz bi acı veriyor🥹 diş doktoruna gidip dişlerinizin sağlıklı olduğundan emin olun hamilelikte çoğu doktor risk alıp yapmak istemiyor
nar_25 SuEr_Tu1512 öyle demeyin🥹 benim dişime dolgu yapılması gerekiyordu he bugün he yarın dedim hamile kaldım🥹 sağ tarafımdan 6 aydır yemek yemiyorum yediğim an sanki canım gidiyor 🥹🥹🥹 hamilelikte diş ağrısı çok zor