Yogurtlupilav Demem gezdim ama daha çok gezerdim, akşam eşimle dışarı daha çok çıkardım, çocuksuz butik otellerde konaklamayı daha çok yapardım. Daha rahat kokteyl tüketirdim, hatta evde yapardım. Daha çok sushi yerdim 😬
Suuu-- Demem Suanki Aklım olsa , Hamile kalmadan önce kistimi aldirirdim , Gerçekten çok çok zor Hamileligim süresince kistim büyüdü Çok aşırı zorlanıyoruz Ve riskli gebeyim
Zeynep2525 ertonunannesi23 burun konusunda çok haklısınız. Bana doktor gebe kalmadan önce mutlaka ameliyat ol dedi. Oldum ona rağmen sürekli kuruluktan dolayı tıkalı burnum. Olmasam nasıl olurdu düşünmek istemiyorum
Zeynep2525 Demem planlıyorsanız sağlık sigortası yaptırın. Gebelik olduktan sonra olmuyor çünkü hastane fiyatlarına anormal zamlar geliyor. Ben yaptıramadım ama çok mantıklı gelmişti
Ftmnnr Zeynep2525 Evet bu sigorta mevzusu gerçekten önemli hamile kalmadıysanız kesinlikle sigorta yaptırmalısıniz
Mervecimmm Demem kendi adıma keşke dediğim hiçbir şey yok. Gebelikten 3 ay önce kimyasal geçirdiğim için değerlerime baktırmak adına gebelikten önce bütün kan tahlillerimi yaptırdım, 6 önce diş tedavisine gitmiştim ki senede bir ya da uygunluğa göre bir buçuk senedir bir mutlaka giderim yıllardır, yine gebelik planımda yokken ilk kızımı emzirmeyi bırakınca aldığım kiloları vermek için diyetisyene gitmiştim o yüzden fazla kilom da yoktu. Ek olarak hamile olduğumu bilmeden hacamat da yaptırdım vücudum da temizlendi. Ha bunu hamileyken yaptırmasam iyiydi ama hamile olduğumu bilmiyordum.
hamcokelek33 Kesinlikle ideal kiloma ulaşmaya çalışırdım. Kiloluyken hamilelik gerçekten çok ama çok zor. İki adım atsam nefes nefese kalıyorum
Ftmnnr hamcokelek33 Bir sene boyunca ideal istediğin bir kiloya gelmek için uğraşmıştım tam geldim diye seviniyordum hamile kaldımi öğrendim 🤣 hamilelikte de eski kilomun daha da üstüne çıktık bakalım sadece sağ Salim gelsin istiyoruz o kadar 🤣🤣
Melikeakkc Mavipatik ayyyy vallahi bunu yazacaktım. Dişlerimi yaptırırdım diye mahvoldum dişlerimden …
SuEr_Tu1512 nar_25 Neden neden nedeenn🤨 Ben dişçiye gitmeye korkuyoruumm🙄 Bat 24 inşallah dişçiye gitmeden kalırım🤲
Melikeakkc SuEr_Tu1512 benim dişlerde çürük vardı biri kanallık gibiydi ama ağrım yok diye girmemiştim. Hamile kalınca tabi hormonlar dişe de buruyor azdı dişim anestezi de hafif yaptılar gebe olduğum için zor geçti acıdıkça karnımda çok kasıldı ağrıdı bi daha ağrırsa napıcam bilmiyorum. Ağrınız yoksa zaten müdahale etmiyorlar dişe
nar_25 SuEr_Tu1512 öyle demeyin🥹 benim dişime dolgu yapılması gerekiyordu he bugün he yarın dedim hamile kaldım🥹 sağ tarafımdan 6 aydır yemek yemiyorum yediğim an sanki canım gidiyor 🥹🥹🥹 hamilelikte diş ağrısı çok zor
tecrubeliiannee Demem kan degerlerime baktirirdim çünkü ilk gebeligimde cok zorlandım 3 Ay yattım dis kesinlikle çekim gerekebilir saç kestirip boyatirim cocuk doğunca duş falan uzun saçla zor olabiliyor ya da bakımı zor olabiliyor
Demem Bir arkadaşım ailesi yakınında olmadığı için dondurucuya hazırlık yapmıştı, çorba, yemek, börek vs kokudan daha sonra yapamayacağını düşündüğü şeyleri hem kendisi hem eşi için dondurucu da hazır hale getirmişti.
nar_25 Nasip-1 çünkü dişinizde dolgu biraz erimiş bile olsa hamilelikte katlanılmaz bi acı veriyor🥹 diş doktoruna gidip dişlerinizin sağlıklı olduğundan emin olun hamilelikte çoğu doktor risk alıp yapmak istemiyor