Sevinc44 Gizemmogg benim şu an bir sorun yok bazen sırtım ağrıyor. Ama 10 gündür griple mücadele ediyorum çok yıprattı beni. Hala da biraz öksürük kaldı. Göğüslerde agri neden olur ki acaba🤔
ozgeserin Gizemmogg göğüs ağrısı ve kasık ağrısı bende de var yetmiyormuş gibi bide grip oldum ciğerlerim acıyor resmen bir öksürük var gerçekten hamilelikte hastalık çok zor hiçbi ilaç alamıyorsun çok zor 😞
5134 Gizemmogg Benim de göğüs ve sırt ağrım çok,sezeryan yerim yanıyor gibi acı var ama uzaninca kıpır kıpır oluyor bebişim hepsi geçiyor hissedince 🥰☺️
Beybisiiiii Sevinc44 tereyağını eritip içine pekmez ve limon koyup içebilirsen sıcak içemezsen ılık iç yumuşatıyor beni o rahatlattı
BenayUmay Sevinc44 Ben de bir haftadır aynı griple mücadele ediyorum çok zor hala seslerim bozuk ve öksürüğüm geçmiyor
Sevinc44 Gizemmogg 1-2 kez hissettim. Geçenlerde de sol tarafımda sertleşti elimle hissettim. Çok tuhaftı 🥹 siz hissediyor musunuz?
ozgeserin Beybisiiiii bitki çayından da korkuyorum sıcak tarhana falan içtim ama nasıl bir hastalıksa gerçekten mahvetti öksürük geçmiyor
Sevinc44 ozgeserin benim de böyle maalesef, günlerdir öksürüyorum. Yoruldum artık gerçekten hal kalmadı. Bal limon ilik su falan yaptım hep. Bol bol su içtim, dinlenme vs ama kar etmiyor 🥲
Beybisiiiii ozgeserin bende öyleyim serklaj atıldı birde öksürdükçe korkuyodum dikişlere bişey olacak diye şükür kurtuldum
ozgeserin Sevinc44 zaten hep yatarak geçirmem gereken bir hamilelik yaşıyorum bide hastalık gerçekten zor. Rabbim şifa versin inşallah ballı süt biraz rahatlattı beni bitki çayı ne içebiliriz acaba bugün ıhlamur içtim rahatlatsın diye biraz iyi geldi
Sevinc44 BenayUmay çok zor gerçekten. Geçmiyor bir türlü. Ailemden uzağım, yalnızım hep kendime bakmak zorundayım en kötüsü de bu :((
ozgeserin aysegull01 göğüs ucuna ayvanın çekirdeğini bi kavanoza koyun biraz su ekleyip güneşte bekletin jel oluyor o onu sürün faydası oluyor rahatlatıyor
Sevinc44 ozgeserin ne kadar doğru bilmiyorum ama bi yerde okumuştum bu hastalıklarda süt içmek enfeksiyonu, bakteriyi artırırmış. Ballı limonlu ilik su deneyin. Bir de et suyuna/ tavuk suyuna çorba iyi geldi biraz bana.
aysegull01 ozgeserin şu an Hindistancevizi yağı ve kakao yağı karışımı sürüyorum iyi geliyo onu da yapaym teşekkür ederim 🌸
ozgeserin Sevinc44 deneyeyim canım inan kaç gündür ne yaptıysam fayda etmedi. Sağlık ocağına gittim doktor hamilesin bişey veremem dedi nefesimi zor alıyorum burnum öyle tıkalı