Eylul41 Onurbanuu bende surekli var kendimi bildim bileli var bitmiyor Ama bi yan etkisinide görmedim artik bununla yasamaya devam ne diyeyim. 🥲
Tuba5252 Selim_Alparslan aynı durum bende de var idrar tahlılı yaptırdım enfeksiyon çıktı antıbıyotık başladık
Eylul41 Kumsal28 idrar tetkiki ve kültüre bakarlar. Birde fitil verirler mesela benim idrar enfeksiyonum hic bitmez ama yüksek degerde değilim. Doktorum onemli olan kültürün temiz olmasi bakteri uremiyorsa sorun yok diyor ben ayda 2 3 kez kultur ve idrar testi veriyorum saglik ocagindan yaptiriyorum cogu zaman hastaneye bile gitmiyorum eger randevuna cok varsa saglik ocagina git. Gecen hafta antibiyotik bitirdim idrar enfeksiyonum sıfırlandı ama akintim bildim bileli sari yoğun artik onunla yasamayi ogrendim
Kumsal28 Eylul41 sağlıklı ocağında idrar tahlili yapılıyor mu hiç görmedim kan tahlilini gördüm de idrari hiç görmedim
asafmom-22 Onurbanuu Aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonum vardı kusma baş dönmesi yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşadım yaklaşık 7 ay. Gitmediğim doktor kullanmadığım doğal yöntem kalmadı en sonunda nioli yağı keşfettim elhamdülillah onu kullandığımdan beri doktor yüzü görmedim
Busrat_ asafmom-22 merhaba benimde idrar yolu enfeksiyonum var nasıl kullanıyorsunuz acaba 5 haftalık hamileyim kullanmamda sakınca var mı
Dnzz2 Acaba doğum kontrol hapından mi böyle oluyor kullanıp bu durumu yaşayan varmıdır vajinal mantar🙄🙄
5134 Onurbanuu Benim de aynı akıntı çok oluyor du sonra kaşıntı hatta yanları çatlak olup kanıyor du doktora gittim fitil ve krem verdi biraz rahatladım akıntı geliyor halâ hamilelik te genelde oluyor üşütmeden ayakları sıcak tutmak lazım
Mucizemmmmmmmmmm Bende üç gündür bu durumu yaşıyorum çokta korktum açıkçası sarı akıntı geldi affedersiniz birde kokulu korktum bende
elmaelmaelma Ben gebelikte niouli yağı ile kurtuldum enfeksiyondan. Doktorunuza danışın, eğer uygun görürse günde 1 damla çamaşırınıza damlatarak kullanabilirsiniz. Hatta enfeksiyon geçtikten sonra 2-3 günde bir kullansanız da yetiyor.
Fdmhkndrn elmaelmaelma sadece enfeksiyon olunca değil de diğer zamanlarda da devamlı kullanınca enfeksiyon olma riski de çok az oluyor bence
Selim_Alparslan Kumsal28 gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi azitro yazdi kuzum birde vajinal mantar kremi zalaın ve mixovul fitil verdi bunları kullanacağım cok şükür biraz rahatladım 🙂
asafmom-22 Hayal0102 Trendyolda çok satanlarda aldım temiz iç çamaşırıma bi kaç damla damlatıyorum bi kaç günde bir çok faydasını gördüm ama danışın isterseniz