Elifckmk123 Mercan0652 boşuna acele ettim doğum mayısta gittim pahalıya aldım bide her akşam bakıyorum e bebekte baya her gün bazı ürünlerde çok güzel indirim oluyor
Mercan0652 Elifckmk123 ya bende öyle düşündüm hani zamanla daha pahalı olur diye düşünüyor insan ne bilelim bu kadar indirim olacak ayyy neyse gitti giden 😅
Gulpapatya Elifckmk123 of ya yıkıldım bildiğin ne zamandır 20 den düşsün diye bekliyordum düştü aldım ama yıkıldımm
Mercan0652 Gulpapatya ayy sorrma şimdi stoga geldi Kraft Kenya mahfoldum 😂😂 ama sepete eklenmiyo hata veriyor yanlışlık olmalı lütfen 😂
obli Ay bu posta keşke hiç girmeseydim, bilmeseydim yıkıldım 🥹😄 bende pahalıya aldım cehalet mutluluktur 😬
Mercan0652 Gulpapatya sepete ekle yazıyor bende Kenya ama hata veriyor ya. Ay Napoli daha iyi galiba alacak olan varsa onu kaçırmasın bence.
Elifckmk123 Mercan0652 Napoli çok güzel ama tek sıkıntı tek elle kapanmıyor yoksa aşırı iyi Kenya ile Tokyo tek elle kapanıyor
Berrakk39999 Elifckmk123 napoli mi tokyo plus mı sence peki ben de indirimdeyken alıyım dedim bu postu görünce çok sevaba girdiniz hepiniz 😀ikisini de aldım birini iptal etcem😀
anneoluyorumm13 Elifckmk123 inanmıyorum geçen hafta 21.500 e almıştım napoli pr ı siz yazınca şimdi girdim baktım 15e düşmüş inanamıyorummm 😮😮😮