Mercan0652 pskdanisman1anne Kraft Kenya civilde 17.500 indirimdeydi biz almıştık Şubat indirimden ama devam ediyor mu bilmiyorum
Gulpapatya Elifckmk123 kız hangi araba düşmüş o kadar bende daha bugün 17.500 a kraft kenya aldım eğer 12 ye düştüyse hemen iptal eder tekrar alırım valla
Benmelda Elifckmk123 e bebek internet sitesinde öyle Elifckmk123 yaaa harikasınız evet uygulamada sepette düşüyor
anneoluyorumm13 Elifckmk123 inanmıyorum geçen hafta 21.500 e almıştım napoli pr ı siz yazınca şimdi girdim baktım 15e düşmüş inanamıyorummm 😮😮😮
anneoluyorumm13 Elifckmk123 arkadaşım sana Allah razı olsun demek için geldim 😁 iademi kabul ettiler 15binden Napoliyi aldım çok teşekkür ederim ❤️
Mercan0652 Gulpapatya aynen ya bende baktım mümkün değil bencede tükendiği için öyle yazılmış stok yenilendiğinde eski fiyattan satışa koyarlar bence
Elifckmk123 Mercan0652 yok ben akşamdan stok varken bakıyordum tükeniyor yavaş yavaş ama şuan bir rengi stokta
Sevolino Mercan0652 ben de indirimi yakalım 12600 e aldım stok mobilde indirime girdikten 1 saat içinde tükendi aslında napoli düşünüyordum ama fiyatı çok cazip geldi kenya nasıl memnun musunuz
Gulpapatya Elifckmk123 of ya yıkıldım bildiğin ne zamandır 20 den düşsün diye bekliyordum düştü aldım ama yıkıldımm
Gulpapatya Mercan0652 evet ya ben şuan mila olana bakıyorum olmadı iptal eder onu alırım daha hazırlanıyor
Elifckmk123 Mercan0652 boşuna acele ettim doğum mayısta gittim pahalıya aldım bide her akşam bakıyorum e bebekte baya her gün bazı ürünlerde çok güzel indirim oluyor